Particip la SuperBlog 2015

Nu sunt prea curajoasa, dar iata-ma inscrisa la competitia SuperBlog 2015. M-am mai inscris o data la o alta editie, dar dupa primul articol am renuntat, de data aceasta o sa merg pana la final. Sper sa reusesc sa ma ridic la inaltimea acestei competitii si daca va fi sa castig vreun premiu va fi bine, daca nu, macar voi castiga experienta si curaj de a participa si la alte editii viitoare, nu? 

 

Ce companii susţin SuperBlog 2015 în calitate de sponsori şi vă vor propune probele de blogging din cadrul competiţiei? Avizez.roAzerty.roBanca TransilvaniaBateriiAuto.netBuchete TrandafiriChic EliteColop RomaniaCOTYDelacoElastimpexELLISFarmecGolden Tulip TimesGTools.roMagazinulDeCani.roMarketOnline.roMediaDOTNutrivitaTotal Pro BeautyTShirts.roVacante Speciale.

Cum vă înscrieţi? Citiţi regulamentul competiţiei, anunțați-vă participarea într-un scurt articol, pe blogul propriu, şi completaţi formularul de înregistrare

La 1 octombrie vă aşteptăm la start!

4 thoughts on “Particip la SuperBlog 2015

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Paula!
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Primele doua probe deja te asteapta la start. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

  2. Mult noroc iti doresc eu si asa cum au spus cei de la superblog , sper sa te regasesti si pe linia de finish…oricum lupta si sigur vei avea parte de o rasplata bine meritata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares