Platforma ecommerce te ajuta sa-ti creezi un magazin online de succes

In ultimii ani magazinele online au castigat foarte mult teren pe piata si majoritatea persoanelor prefera sa cumpere online decat sa cutreiere magazinele fizice.Drept, sa va spun si eu prefer acest lucru, de ce sa pierd timp si sa imi fac nervi prin magazinele fizice? Magazinele online sunt mai utile si comode. Stateam si ma gandeam cat o fi de dificil sa iti creezi un magazin online, adica platforma unde sa iti desfasori activitatea. V-ati gandit sa va deschideti o afacere in mediul online dar care sa prospere si nu va descurcati in detaliile tehnice? Ei, bine , de acest aspect se ocupa cei de la Blugento contra cost,bineinteles. Haideti sa va spun cu ce se ocupa si cum va pot ajuta profesionistii de la Blugento.
O solutie construita pe fundatia solida a platformei Magento care ofera toate functiile necesare unui magazin online intr-o solutie robusta si simplu de utilizat. Blugento.ro se ocupa de infrastructura tehnica, hosting, update-uri de securitate si dezvoltarea continua a paltformei dvs. Nimic mai simplu, tu iti vezi de promovare si cresterea brandului , in timp ce acestia se ocupa de detaliile tehnice. Este solutia potrivita pentru astfel de cazuri: simplu, complet si performant. Motto-ul lor este ,, Platform for growth,, si cu siguranta magazinul tau va fi un succes alaturi de ei.

 

var_page_brand_logo

Creare magazin online – Blugento.ro

 

Platforma pentru magazine online Blugento va ofera:

  • design personalizat, nu template. Stiti ca template-urile gratuite sunt uneori greoaie  ca functionare, iar un design personalizat are costuri ridicate. Blugento vine cu un modul personalizat care iti permite sa adaptezi designul si functiile magazinului tau intr-un mod simplu, dar complet. Personalizare o faci cum iti doresti , fara mare dificultate poti sa faci modificari simple de selectare a culorilor brandului tau, poti intra in profunzime si sa personalizezi orice detali al magazinului tau asa cum iti doresti fara nici o restrictie.
  • optimizat pentru toate dispozitivele. In zilele noastre orice dispozitiv este bun pentru a face cumparaturi online, de aceea multi aleg telefonul sau tableta. este esential ca magazinul tau sa poata fi accesat de pe orice dispozitiv.
  • servicii de hosting incluse. Hostingul este esential pentru buna dezvoltare a magazinului, de aceea cu Blugento grijile dispar pentru ca solutia lor este optimizatapentru Cloud, iar scalarea odata cu cresterea magazinului nu mai este o problma. Configurarea corecta, cu actualizari frecvente ale serverului si ale aplicatiei Magento asigura securitate si fiabilitate.
  • set extins de functii, fara programare. Au incluse si functii suplimentare pentru care de obicei se apeleaza la o agentie web: modul de bannere, filtre Ajax si feed-uri pentru comparatoare de preturi.
  • optimizat pentru crestere. Blugento profita din plin de optimizarile pe care le da faptul ca Magento este optimizat pentru performante optime in motoarele de cautare. Blugento vine cu un Google Score foarte ridicat bucurandu-se astfel de viteza si contribuie semnificativ la plasamentul in motoarele de cautare.
  • localizare. Blugento este complet localizat pentru Romania atat in cerintele legislative cat si cele comerciale. Magazinul tau va avea din start termeni si conditii, link-uri catre ANPC si protectia datelor cu caracter personal, precum si clasele de TVA si facturarea conforma cu cerintele din Romania. Pentru a fi scutiti de alte batai de cap sunt integrate pentru o gestiune buna: plata cu cardul, livrarea prin curier, exportul catre soft-uri de ERP.
  • datele tale fara obligatii. Nu ai obligatii de durata folosirii, fiecare foloseste atat timp cat crede ca Blugento este solutia optima, iar in cazul in care doriti sa va mutati acestia va ofera  toate datele  in formatul de export Magento.

Daca va interesaza sa apelati la ei ii puteti contacta:

B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: 36072180

Blugento este un produs al Blugento SRL

contact@blugento.ro
037 788 1060

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares