Genti din piele cu stil de la Peloro

Astazi, parca imi vine sa rad asa pe infundate ( sotul este langa mine). De ce? Cum de ce? Cred, ca sotul meu este singurul barbat din lume care imi reaminteste, ca nu mi-am mai luat o geanta de ceva timp. Parca il si aud ,, Aoleuuu, iar ai luat geanta asta? Dar, nu mai gasesti si tu sa iti cumperi alta geanta? Au inchis astia fabricile de genti? M-ai innebunit numai cu asta oriunde mergem.,, :))))
Stateam si ma gandeam, daca mai sunt persoane carora nu le plac gentile, asa cum nu prea imi plac mie 😀 Poate suna ciudat, dar da, nu prea ma omor dupa genti. Stiu, ca sunt foarte multe domnisoare si doamne care au zeci de genti si tot continua sa-si cumpere, dar eu sunt genul de port o geanta pana se uzeaza si nu-mi mai place 😀 Sincera sa fiu, am in dulap numai 4 genti din piele , merg pe ideea decat 10 si de proasta calitate, mai bine  una si buna:)

Stiu in schimb, ca o tinuta cu stil si clasa presupune o combinatie indrazneata intre piese vestimentare, dar si purtarea unor accesorii potrivite care sa le completeze. Geanta fiind principalul accesoriu care ne completeaza tinuta si in acelasi timp este si utila pentru a pastra ceea ce avem nevoie. Vorba sotului meu ,, de fiecare data ma minunez cate poti sa tii in geanta, nu m-as mira ca intr-o buna zi sa scoti si o masina din ea.,,
Are si el dreptate in felul lui, dar daca tot sunt nevoita sa port o geanta, macar aceasta sa-mi fie utila,nu? Magazinul meu de suflet in alegerea gentilor este Peloro. De aceea astazi o sa va vorbesc putin despre acest magazin si despre gentile din piele pe care le comercializeaza.

Peloro este mult mai mult decat un magazin care comercializeaza genti, acesta este o poveste, este traditia Florentei anilor renascentisti. Peloro doreste sa va puna la dispozitie calitatea italiana a marochinariei, garantata prin secolele de mestesugit si de traditie. Nimic nu este pus la intamplare, Peloro selecteaza cu atentie produsele pe care vi le pun la dispozitie in rafturile virtuale si doreste sa va incante cu finetea produselor clasice, de lux, insa pune accent si pe tendintele modei actuale, de asemenea pe forma si culorile purtate acum. Imbinarea perfecta dintre traditie si modern se reflecta in fiecare geanta pe care cei de la Peloro v-o pune pe rafturile din magazinul virtual. Fiecare geanta are o poveste si cu siguranta cea pe care o alegeti o sa va reprezinte personalitatea.
Gentile din piele nu sunt nici foarte greu de intretinut daca tinem cont de cateva ponturi importante:
– curatarea suprafetelor murdare cu o carpa foarte putin umeda, fara a se folosi substante abrazive sau solventi care vor deteriora materialul.
– evitarea umplerii gentii cu diverse obiecte pentru a nu strica forma initiala.
– evitarea parfumurilor pe genti deoarce poate afecta culoarea.
– protejarea produselor din piele cu creme neutre.

Si, daca tot suntem in mare zarva cu Black Friday astazi mi-am ales o geanta la super pret din magazinul Peloro.

geanta-delicate-flower1Peloro va ofera genti piele de calitate la cele mai bune preturi.

 

2 thoughts on “Genti din piele cu stil de la Peloro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares