Cu Misavan trecem România pe curat


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vorbim despre produse de curățenie. Cu Misavan trecem România pe curat, nu-i așa? Deja a trecut o lună și puțin din toamnă, așa că cele mai întârziate gospodine sigur fac curățenia generală de toamnă. Eu sunt una dintre ele, deși fiecare sâmbătă este dedicată curățeniei generale. Curățenia de toamnă înseamnă casă zugravită, șmotruială completă și multă muncă. da, cam asta înseamnă curățenia generală de toamnă.

Îmi place să fac curat, casa să fie curată și parfumată. Însă când am și ajutoare de nădejde cum sunt produsele de curățenie Misavan totul îmi pare o joacă de copii. Am auzit de multe ori de ei, însă nu le testasem produsele. La Danube Bloggers Meet, Ediția a II-a, am avut norocul ca Misavan să ne susțină evenimentul cu un goodiebag de mare ajutor. Am primit de la ei: un dezinfectant pentru suprafețe, un dezinfectant pentru mâini și un odorizant de cameră ( care apropo este bestiaaaaaal 😀 ).

Cu Misavan trecem România pe curat?

Dacă și voi vreți să vă ușurați munca când vine vorba de curățenie trebuie neapărat să vă înscrieți în grupul Trecem România pe curat. În grup se postează trucuri și sfaturi pentru a vă ușura munca, dar și noutăți și concursuri. Chiar săptămâna trecută am câștigat un concurs tare frumos la ei în grup. Abia aștept să ajungă kitul Misavan câștigat. Eu cred că merită să fiți membri ai grupului.

Dr. Stephan dezinfectant hidroalcoolic DESCOL

Dacă până în urmă cu aproape doi ani dezinfectarea exista săptămânal la noi în casă, acum aceasta este zilnică. Pandemia vieții ne-a schimbat tuturor viețile și trebuie să fim mult mai atenți la orice. Am trecut oarecum peste starea aceea de a dezinfecta de mai multe ori pe zi, însă cel puțin o dată pe zi fac dezinfectarea suprafețelor.

În acest sens am în casă foarte multe produse pentru dezinfectat suprafețele sau mâinile. Unul dintre preferatele mele este Dr. Stephan dezinfectant hidroalcoolic DESCOL de la Misavan. Utilizarea lui nu necesită aerisire îndelungată pentru îndepăratarea mirosului, se usucă rapid, se poate aplica pe orice suprafață fără să îi afecteze calitatea și se aplică ușor datorită sistemului de pulverizare.

Odorizant cameră Dr. Stephan One

De-a lungul anilor am încercat foarte multe tipuri de odorizante de cameră, dar odorizantul de cameră Dr. Stephan One m-a cucerit de la primul puf. Îl ador! Eu aleg să îl pulverizez pe draperii sau perdele astfel încât parfumul rezistă mult mai mult timp. Nu vă panicați, nu pătează și nu deteriorează în niciun fel draperiile sau perdelele.

Odorizantul are un parfum intens, foarte plăcut și eu îl asemăn cu un parfum celebru, dar încă nu am reușit să-mi dau seama cu care. Este o combinație de note florale și citrice, care conferă instant oricărui spațiu un miros îmbietor și plăcut. Știți cât este de intens și de persistent? Un singur puf este suficient pentru o cameră mică.

Dezinfectant mâini Dr. Stephan Aseptic

Așa cum vă spuneam și la început, dezinfectarea suprafețelor și mâinilor este esențială pentru sănătatea noastră. A picat la fix acest dezinfectant mâini Dr. Stephan Aseptic pentru că rezervele mele erau pe sfârșite. Cantitatea este destul de generoasă și ador faptul că are pompiță pentru dozare.

Este nevoie de o singură pompiță pentru dezinfecția mâinilor. Se aplică prin masare și mâinile rămân fără microbi și catifelate. Acest dezinfectant conține 70% alcool, dar nu usucă pielea mâinilor. Eu una îl folosesc de când l-am primit și nu am nici o problemă cu uscarea pielii.


Deci, ce spuneți, cu Misavan trecem România pe curat?

3 thoughts on “Cu Misavan trecem România pe curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares