Descarcă SPOT pentru reduceri, vouchere și premii la mall-urile tale preferateBine ai venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să îți povestesc despre o nouă aplicație cu o mulțime de beneficii. Nu mai lungesc vorba ca să nu te plictisesc pentru că am informații foarte importante. Ce trebuie să faci? Simplu! Descarcă SPOT pentru o mulțime de reduceri, vouchere și premii la mall-urile tale preferate. Nu-i așa că e simplu? Da, da, chiar este și apoi te poți bucura de numeroase avantaje și beneficii cu aplicația SPOT.

Întâi de toate trebuie să îți descarci aplicația pe telefon. Aplicația SPOT o poți descărca atât pentru Android cât și pentru iPhone. Odată instalată aplicația, înregistrează-te și primești bonus 100 puncte direct în contul tău. Alte 50 puncte le primești de fiecare dată când dai check-in în Mall. Punctele se adună foarte repede, dacă scanezi și bonurile de minim 20 lei de la cumpărăturile din Mall. NU UITA: scanarea bonurilor se face in cel mult 48 ore.

Această aplicație poate fi folosită în mai multe Mall-uri din țară. Eu sunt extrem de norocoasă pentru că o pot folosi atât în Brăila Mall cât și în Shopping City Galati . Sunt cele două mall-uri din zona mea și unde merg cel mai des pentru cumpărături. Trebuie să verificați, dacă și orașul vostru beneficiază de această aplicație sau dacă există un alt oraș de unde faceți cumpărături.

Cu aplicația SPOT ai o mulțime de beneficii și avantaje:

  • vouchere de cumparaturi, premii si recompense in baza punctelor acumulate din aplicatie,
  • reduceri la magazinele partenere,
  • noutati despre evenimente si vanzari exclusive,
  • participi la evenimente dedicate exclusiv membrilor SPOT,
  • afli noutatile , promotiile si evenimentele magazinelor preferate,
  • Wi-Fi gratuit in Mall.

Eu mi-am descărcat aplicația SPOT pe Android și deja am acumulat câteva puncte. Abia aștept să merg la cumpărături și să scanez bonurile pentru a câștiga și mai multe puncte în cont. Odată cu creșterea numărului de puncte și statutul de membru crește, de la SELECT la PREMIUM și apoi la ELITE. În funcție de fiecare nivel cresc și avantajele, premiile și recompensele.

Cum transformi punctele în premii sau recompense?

În funcție de numărul punctelor din contul tău alegi ce faci cu ele. Le poți transforma în vouchere cadou, poți achiziționa diverse produse sau să obții anumite reduceri la unele magazine. Tu alegi cum să te bucuri de ele. Eu țintesc să adun cât mai multe puncte și să devin membru ELITE. Sunt tare curioasă ce avantaje și premii regăsesc acolo.

Una peste alta, abia aștept să se ridice restricțiile ca să mă pot bucura în voie de cumpărături în mall-urile mele preferate. Nu-i așa că este super tare această aplicație SPOT? Da, cheltui mulți bani, dar cu această aplicație o parte din ei se reîntorc la mine pentru alte cumpărături. Yeeeeiiii. Just for me ….. ok, and for you! 🙂

Tu ai auzit de aplicația SPOT?
Cum ți se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares