Seria Lux: Origin, Cartea a patra – Jennifer L. Armentrout

Dupa ce am terminat primele 3 volume ale seriei Lux, volumul 4 m-a blocat putin si am tot amanat citirea lui. Rau am facut. Seria Lux: Origin, Cartea a patra – Jennifer L. Armentrout este mult mai frumoasa decat celelalte volume. Actiunea este mult mai plapitanta pentru ca rasturnarile de situatie sunt la tot pasul. Gasiti aceasta carte pe Libris.ro la pret accesibil. Eu acum astept cu nerabdare volumul 5, tocmai ce am vazut ca a aparut si la noi 🙂

Seria Lux: Origin, Cartea a patra – Jennifer L. Armentrout

In cartea a treia eroii nostri Katy si Daemon impreuna cu prietenii lor au reusit sa o salvez pe Beth. Dupa ce Blake ii tradeaza in ultimul moment, Katy este prinsa. In primele 3 volume totul era spus din perspectiva lui Katy. Acest volum este din perspectiva lui Dameon si a lui Katy.

Dupa ce Katy a ramas la Daedalus, Daemon este dus in tabara luxenilor. El reuseste sa scape si este hotarat sa plece in cautarea lui Katy. Daemon isi abandoneaza familia si prietenii. Dupa ce trece pe la Luc si acesta ii promite ca ii va ajuta sa scape, Daemon se preda celor de la Daedalus. Singurul scop al lui Daemon este sa o salveze pe Katy indiferent de consecinte.

Katy este adusa in Zona 51 unde cei de la Daedalus isi desfasoara activitatea. Katy este supusa mai multor teste si cei de la Daedalus incearca sa o convinga ca ei nu sunt cei rai. Daedalus incearca sa descopere tratamente pentru bolile netratabile, iar asta implica multe riscuri. Dupa ce a refuzat sa lupte cu alti luxeni sau hibrizi, Katy se dezlantuie atunci cand Blake intra in scena. Tradarea lui, dar si faptul ca ii aduce aminte ca a sarutat-o si ca se furisa in camera ei noptile au facut ca Katy sa-si foloseasca Sursa ucigandu-l pe Blake.

Cine sunt Daedalus si ce vor ?

Im momentul in care Daemon este adus la Katy totul incepe sa se schimbe. Ei sunt tinuti separat, dar au camerele alaturate si baia comuna. In baie ei pot vorbi fara sa fie auziti doar cand Daemon trece in forma lui reala. Venirea lui Daemon este o binecuvantare pentru Katy, dar in acelasi timp o mare suferinta. Cei de la Daedalus incep sa o raneasca pe Katy pentru a-l face pe Daemon sa o salveze si ei sa faca teste. Dupa ce aproape ca au omorat-o pe Katy pentru a vede cat de bun este Daemon sa o vindece, cei doi sunt hotarati sa evadeze. Totodata ei descopere niste lucruri terifiante despre Daedalus si activitatea lor. Se pare ca luxeni si hibrizi sunt foarte puternici, dar exista fiinte mult mai puternice decat ei.

Vor reusi Katy si Daemon sa evadeze?

Cine este omul infiltrat in Daedalus despre care Luc a zis ca ii va ajuta?

Ce este de fapt LH-11 pe care vrea sa puna mana Luc?

Este Luc cine spune ca e, ii va ajuta sau ii va trada precum Blake?

Cine este persoana care ii va trada in cel mai cumplit mod?

Ce sunt Originii si ce pot ei sa faca?

Chiar vor luxeni sa cucereasca Pamantul?

16 thoughts on “Seria Lux: Origin, Cartea a patra – Jennifer L. Armentrout

  1. O carte cu mult suspans care tine in priza cititorul pana la ultima pagina, clar este pe gustul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares