3 elemente de MODA si STIL nelipsite din viata FEMEILOR si cum au aparut!

Moda si stilul feminin nu intarzie niciodata sa te surprinda prin unicitatea lui! Cu toate acestea, tu stii povestea din spatele lucrurilor pe care le porti? Afla, mai departe, care sunt cele 3 elemente de MODA si STIL nelipsite din viata FEMEILOR si cum au aparut!

3 elemente de MODA si STIL nelipsite din viata FEMEILOR si cum au aparut!

Lacul de unghii


Pe cat este de ciudat, pe atat este de adevarat faptul ca pictatul unghiilor a fost folosit mai intai pe mumiile faraonilor din antichitate. Unghiile acestora erau colorate cu henna. Mai tarziu, in China, prin anul 3000, inaintea erei noastre, oja era folosita pentru a se face diferenta dintre clasele bogate si clasele mai sarace ale societatii. Cu toate acestea, lacul de unghii nu a fost foarte popular pana in secolul XVIII, urmanda ca abia in secolul XX sa devina un element definitoriul al frumusetii femeilor. Iti doresti sa ai cele mai frumoase unghii? Ei bine, Sabon Romania iti pune la dispozitie o gama deosebita de lac de unghii. Pentru ca tu sa te ingrijesti asa cum iti place. Acestea au culori variate si sunt extrem de rezistente. Incearca-le acum!

Camasile


Este bine cunoscut faptul ca pana la inceputul anilor 1900 femeile au continuat sa imbrace rochii lungi si elegante. Totusi, acestea se dovedeau a fi extrem de incomode si nu ajutau deloc in ceea ce priveste anumite activitati practice. In contextul tutuor schimbarilor ce aveau loc la nivel modial la inceputul anilor 1920, nici garderoba feminina nu a intarziat sa se schimbe! Astfel, femeile au inceput sa imbrace haine mult mai practice, cum ar fi rochiile scurte si usoare, camasile, fustele scurte si chiar pantalonii, ce le ofereau mobilitate si flexibilitate. Camasile au ramas, pana in prezent, articolele vestimentare favorite ale doamnelor si domnisoarelor! Iti place sa le porti? Poti da click pentru detalii pe site-ul Instinctive, pentru a te bucura de modele de camasi cu un design aparte. Vei avea o tinuta eleganta si, in acelasi timp, relaxata!

 

Dresurile

Executive resting on a couch at home after work using a smart phone

Cel care a introdus dresurile in moda feminina este Allen Gant Sr. In 1959, si a fost inspirat sa faca acest lucru chiar de sotia sa. Chiar daca ideea nu i-a apartinut lui in mod original, deoarece existau deja dresuri pana la coapse sau mai scurte. 1959 este anul in care au aparut asa-numitii strampi, formati din ciorapi si chilot. Daca, la inceput, aveau chiar si rolul de a ascunde parul nedorit, in prezent, acestia sunt folositi pentru a modela picioarele si pentru a le oferi o infatisare mai placuta.

Daca vrei sa fii definitia elegantei a feminitatii, trebuie sa le ai! Acestea nu le lipsesc doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume!

1 thought on “3 elemente de MODA si STIL nelipsite din viata FEMEILOR si cum au aparut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares