Saptamana trecuta cei de la Maggi mi-au facut pofta de ardei umpluti. Pofta era asa mare incat cand am vazut ca nu am ardei gras l-am inlocuit, asa ca am facut ardei capia si gogosari umpluti 🙂 Oricum mie ardeiul gras nu prea imi place, dar ardeiul capia este delicios atat crud cat si gatit.
Ardei capia si gogosari umpluti
Reteta am preluat-o de pe site-ul maggi.ro insa am adaptat-o oarecum pentru gustul meu:
- 800 gr carne tocata
- 1 kg ardei capia
- 3 cepe mici
- 3 rosii
- 100 gr orez
- 1 ou
- 15 ml ulei
- 100 gr pasta de gogosar sau tomate
- 60 gr faina
- 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor Gust de Gaina
- marar
- cimbru
- sare
- boia de ardei dulce
- oregano
- apa
Eu la sos am adaugat si 3 rosii tocate marunt. Reteta completa si modul de preparare il gasiti AICI
Exact asa ii fac și eu cu mama, este ceva super delicios. Îmi place săi mănânc cu smântână. Iamiiii ??
Foarte buni, cam asa ii fac si eu.
Nu am facut niciodata ardei capia umpluti, gogosari da.
Cred ca a iesit o bunatate. Voi inverca si eu.
Sincer asa ii fac si eu dar in totalitate când nu am grasi improvizez cu gogoșari si cap ia..arata bine reteta ..si eu am facut sărmăluțe de post si am rămas fara varza si am improvizat cu ardei cap ia..am facut o parte cu varza si vreo 5 de arde capiai