Vreau să fiu soția ta, de Lisa Kleypas

În ultimul timp am citit aproape numai cărți fantasy și distopii. Parcă îmi era dor și de un roman de dragoste, așa că mi-am comandat de pe Libris.ro romanul Vreau să fiu soția ta, de Lisa Kleypas. Nu cred că am mai citit vreun roman scris de ea, dar acesta mi-a plăcut foarte tare. Bineînțeles, din nou, fără să știu, am nimerit în mijlocul unei serii. Acum v-a trebui să-mi achiziționez și primul volum al seriei și pe cel de-al treilea ( încă nu a fost tradus, la noi). Ca de fiecare dată, mă pierd în detalii și amân recenzia cărții, pe care știu sigur că  vreți să o citiți.

Vreau să fiu soția ta, de Lisa Kleypas

Povestea celor doi eroi a început în primul volum al seriei, Frumos și cu inima de gheață . Eu nu am citit primul volum, așa că nu vă pot spune nimic despre el, încă. Autoarea începe în forță romanul Vreau să fiu soția ta, chiar de la primele pagini ne face să ținem pasul cu ea într-un ritm alert. Da, mi-a plăcut extrem de tare începutul cărții, pentru că mi-a trezit interesul instantaneu. Rhys Winterborne este turbat de furie că planurile i-au fost date peste cap. Furios, dar încă topit după fosta lui logodnică. Nu-i vine să creadă că blânda Lady Helen a rupt logodna. Spre surpriza lui, aceasta își face apariția chiar la biroul lui.

Cine este Rhys Winterborne

Rhys Winterborne și-a clădit singur averea, prin muncă cinstită. Averea lui însă nu-i oferă și un rang în clasa socială londoneză. A fost impresionat peste măsura de Lady Helen cea care a avut grijă de el, când a fost rănit. Ceea ce a făcut-o să renunțe la logodna lor, era un adevărat mister pentru el, dar credea că ar putea fi statutul lui. El nu este blând deloc cu timida și sfioasa Lady Helen atunci când aceasta apare în biroul lui și îl anunță că logodna lor nu este ruptă. Înțelegînd de ce s-a produs neînțelegerea care a dus la așa zisă logodnă ruptă și îi propune un târg indecent. Sincer, nu mă așetptam ca eroina noastră să accepte, dar a acceptat ca Rhys să o dezonoreze. Acest fapt le garanta că Devon, vărul ei, nu îi va despărți.

Cine este Lady Helen?

Lady Helen este timidă și nu a avut pînă acum niciun contact cu vreun bărbat. De aceea când a fost sărutată de Rhys a fost dată peste cap, iar Kathleen crezând că vrea să rupă logodna îl anunță pe Rhys de acest lucru. Lucrurile nu au decurs tocmai bine și neînțelegerile și-au făcut loc. Nevrând totși să-l piardă pe Rhys ea se duce neînsoțită în biroul acestuia și își dă acordul sa fie dezonorată. Timidă, timidă, dar știe să își spună punctul de vedere și îl obligă pe Rhys să facă precum dorește ea. Lady Helen mai are două surori, însă ele sunt orfane și crescute de vărul lor Devon.

Anunțarea familiei despre dezonoarea fetei nu este un lucru care să fie dezbătut oriunde. Rhys vine în vizită la ei acasă și apoi începe un adevărat scandal. Peripețiile celor doi eroi abia încep, iar ei vor fi puși la grele încercări pe toată durata romanului. Oare secretul lui Lady Helen despre părinții ei îi va distruge planurile de căsătorie? O va urî Rhys după ce află teribilul secret? Dacă vor reuși cei doi să rămână împreună sau nu rămane să aflați voi citind romanul Vreau să fiu soția ta, de Lisa Kleypas .

Lectură plăcută!

17 thoughts on “Vreau să fiu soția ta, de Lisa Kleypas

  1. Ahhh! Este genul acela de carte pe care pustanii de liceu o citeau pe sub banca in prima jumatate a anilor ’90. Abia aparusera pe la noi carti din astea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares