Top 3 hoteluri de lux din Makadi Bay, Egipt

De multă vreme îmi doream să vizitez Egiptul, iar anul acesta mi se va îndeplini visul. În vară, o să mergem toată familia în Egipt. M-am apucat de pe acum să caut o locație frumoasă, liniștită și cu hoteluri bune. Astăzi fac Top 3 hoteluri de lux din Makadi Bay, Egipt. Prima stațiune care mi-a atras atenția este Makadi Bay, aceasta este o stațiune nouă, aflată la 35 km sud de Hurghada. Golfurile Makadi nu sunt de multa vreme cunoscute, dar acestea au făcut o impresie deosebită turiștilor. Makadi Bay este o stațiune liniștită aflându-se situată într-un golf natural deosebit, amplasat între un lanț muntos și dunele deșertului. Împrejurimile nu sunt populate ceea ce le oferă turiștilor liniște și posibilitatea de a se relaxa pe plaje curate.

Pentru că mi-a plăcut foarte mult tot ce am găsit despre această stațiune, am ales să ne petrecem vacanța în Makadi Bay. Am rămas plăcut suprinsă să descopăr multe hoteluri de lux și la prețuri accesibile. Este o zonă extraordinară. Am ,,răsfoit,, online și hotelurile, iar ceea ce am găsit m-a lăsat fără cuvinte. Majoritatea hotelurile sunt de 4 și 5 stele, unde confortul și luxul sunt la ele acasă. Hotelurile se întrec în frumusețe, servicii și oferte. Din tot ce am văzut am reușit să fac un top 3 al hotelurilor în care mi-ar plăcea să mă cazez. De aceea aș vrea și părerea voastra, astfel încât să iau cea mai bună decizie.

Top 3 hoteluri de lux din Makadi Bay, Egipt

  1. STELLA DI MARE RESORT & SPA MAKADI  este un hotel de 5 stele. Serviciile sunt ireproșabile, ofertele atrăgătoare și zona de poveste. Am rămas uimită în fața peisajelor de poveste prezentate in fotografii. Acest hotel ar fi prima opțiune și cred că nu aș fi dezamăgită.
  2. TIA HEIGHTS MAKADI BAY un nou hotel senzațional care m-a atras din peisajele prezentate , dar și de ofertele și prezentarea hotelului, în sine. Hotelul este spectaculos, iar faptul că poți opta pentru o vedere la piscină, grădină sau la mare, m-a cucerit.
  3. SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI RESORT cea de-a treia opțiune, dar nu neapărat ultima de pe listă.  Acest hotel se află la o distanță de 27,5 km de aeroport și la 33,5 km distanță de centru orașului Hurghada. Hotelul a luat naștere în 2005 și de atunci se bucură de recomandările turiștilor care i-au trecut pragul.

Ați fost în Egipt? În ce zonă și la ce hotel ați fost cazați? Ce părere aveți despre alegerile mele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares