Galați Beauty Swap #2

Am așteptat cu mare nerăbdare ziua de 10 martie 2018. După prima întâlnire a bloggerițelor, care a fost un real succes, abia așteptam să le reîntâlnesc.  organizat de către Ioana S. Pavel, persoana din spatele blogului One Day Butterfly a fost un eveniment cu mult peste așteptările mele. De data asta Ioana ne-a comunicat numai locația, data și ora întâlnirii, iar pe sponsorii evenimentului i-a ținut secret, așa că surprizele s-au ținut lanț pe tot parcursul evenimentului. A fost o zi memorabilă, mă bucur că am putut participa la eveniment. M-am distrat foarte mult, nu aș putea să vă rezum în cuvinte cât de bine m-am simțit. Însă pozele o să vă demonstreze că a fost un eveniment deosebit de frumos. Când am ajuns la Gossip Cafe, Ioana ne-a făcut o primire călduroasă, iar pe mese ne așteptau cadourile sponsorilor. Gossip Cafe este un local cochet și primitor. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera din local, pentru că ne-a făcut să ne simțim în largul nostru.

Mulțumită lui Julian ne-am bucurat paiplele gustative cu cele mai bune prăjituri de casă. Îmi plouă în gură numai când mă gândesc la delicioasa baclava sau la savurosul chocoflan. Nici fagurii sau fursecurile nu au fost mai prejos, toate prăjiturile au fost delicioase.  O altă surpriză a fost doamna Gety de la Henna Art&Beauty Design by Gety a făcut celor care au dorit tatuaje cu henna. Bineînțeles, că nu am ratat șansa de a-mi face un tatuaj cu henna. Eu am ales un model mai simplu, dar foarte frumos. Poate vă mai aduceți aminte că eu sunt un pic maniacă când vine vorba de obiceiuri sau filme/seriale indiene. Soțul meu când a vazut că mi-am făcut tatuaj cu henna mi-a spus că trebuia sa-mi iau și saree-ul, ca să fie treaba făcută până la capăt, dar i-am zis că nu-l aveam pe Barun Sobti și nu ar fi fost chiar completă oricum 🙂

Galați Beauty Swap #2

De data asta am făcut foarte multe poze, atât singură cât și cu restul fetelor. Nu am reușit să am poze, chiar cu toate fetele de la eveniment, dar data viitoare am să fiu mult mai atentă ca să nu se mai întâmple asta. Eu m-am distrat super tare, avându-le pe Ramona, Cătălina și Cristina colege de masă 😀 Dacă se auzeu râsete prin local, noi eram vinovatele. Ba ne ,,coafam,, ba ne aranjam, ba ne pozam, ba ne hlizeam din orice 😀 O să vă las și câteva poze foarte grăitoare despre ce făpceam noi pe acolo 🙂 Dar, mi-a plăcut maxim, chiar a fost o zi distractivă. Abia aștept următorul eveniment 😀 Am uitat să vă spun că alături de noi au mai fost și: Bogdan Pană care ne-a oferit câteva informații pe partea tehnică, a blogului și ne-a răspuns la întrebări, și Cristina David care a realizat un machiaj special cu produse Cailyn.

Așa cum vă spuneam la început, Ioana a avut grijă și să coopteze cât mai mulți sponsori pentru evenimentul nostru. Am primit foarte multe cadouri, dar am și câstigat câteva la tombolă. Mulțumesc sponsorilor: aBeauty, Absolute Dry, Adda Shop, Affinage, Jolie Cosmetics, Barza, Batiste, doTERRA, Ion pe Blog, Bioderma, by Loriem, Melkior, Malika, Oana Alexandru, Epsilon, Fragonard, Mon Charme, Rimmel, PanaBogdan.ro, Eda Cosmetics, Nutrivita, Arboria plant, Pretty by Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, Adina Nicoleta MUA, Henna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio și Trendline Cosmetics!

18 thoughts on “Galați Beauty Swap #2

  1. A fost un eveniment frumos si mi-a placut ca am avut mai multa libertate de socializare. Ma bucur ca te-ai distrat cu noi si sper ca data viitoare sa fie la fel de frumos. Te imbratisez cu drag

  2. Ati reusit sa faceti un eveniment super si pe care din cate vad il veti repeta. Felicitari Oanei pentru initiativa si pentru ca reuseste sa va aduca pe toate sau aproape toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares