În ce constă și cât costă un detartraj dentar?

Teama de stomatolog îi împiedică pe mulți să aibă grijă de dantură așa cum ar trebui. Vizitele la stomatolog ar trebui să fie o prioritate pentru toată lumea. Îngrijirea corectă a danturii, acasă, nu este suficientă. Oricât am încerca să eliminăm toate resturile , tot nu reușim, de aceea periodic trebuie să mergem la stomatolog. Tartrul este cel care oricât am încerca, prin periere, nu se îndepărtează complet. Pentru acesta avem nevoie de un detartraj dentar, iar dacă sunteți din București, vă recomand să faceți un detartraj la Clinica Trident. Haideți să vedem  în ce constă și cât costa un detartraj dentar.

În ce constă și cât costă un detartraj dentar?

Pentru cei care nu au făcut niciodată un detartraj trebuie să știți că procedura de detartraj dentar nu este dureroasă, ci este simplă, este metoda prin care se îndepărtează tartrul dentar și placa bacteriană. Această procedură este recomandată o dată la 6 luni și se face într-o singură sesiune stomatologică. Detartrajul nu este dăunător danturii pentru că se face cu instrumente cu ultrasunete potrivite pentru fiecare client in parte. În timpul procedurii este eliminat tartrul subgingival, iar sângerarea și inflamația sunt reduse.

Avantajele oferite de Clinica Trident clienților sunt următoarele:

  • Calitatea serviciilor. Clinica Trident oferă servicii de calitate clienților săi. Recomandările și aprecierile clienților sunt tot mai numeroase de la o zi la alta. Aceștia folosesc materiale și instrumente de ultimă generație astfel încât calitatea serviciilor este excepțională. Spre deosebire de alte clinici, Clinica Trident este dotată cu o sală de sterilizare astfel încât efectuarea manoperelor specifice să se facă în condiții de maximă igienă.
  • Prețuri accesibile. Atât teama de durere, dar și de prețuri îi împiedică pe mulți să își facă controalele de rutină. Însă aici prețurile sunt accesibile oricui. De asemenea plata serviciilor oferite se poate face cash, cu cardul sau mai nou, în rate.
  • Confort. Pe lângă servicii de calitate și prețuri accesibile Clinica Trident acordă o mare atenție și confortului pacienților. Nu ar trebui să vă îngrijoreze detartraj preț atunci când stomatologii sunt cu studii specializate, au o vastă experiență și numeroase participări la cursuri și evenimente naționale și internaționale.

Cât costă un detartraj dentar?

Cred că fiecare dintre noi se întreabă cât costă un detartraj dentar înainte de a merge la stomatolog. Așa cum vă spuneam și mai sus prețurile sunt accesibile, iar dacă îi urmăriți puteți să vă bucurați și de oferte avantajoase. Importantă este sănătatea danturii, așa că nu ar trebui să ne intereseze în primul rând cât costă un detartraj, ci calitatea serviciilor oferite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares