Apa micelară pentru ten sensibil și crema de zi hidratantă și revitalizantă de la Green Lab

Am cam rămas în urmă cu review-urile produselor primite la Galati Beauty Swap #1  din ianuarie. De astăzi o să încerc să public zilnic câte un review pentru ca am foarte multe produse pe care le-am testat. Iar după cea de-a doua întâlnire care a avut loc săptămâna trecută am încă o grămadă de produse pe care trebuie să le testez și să le fac review 🙂 Deci…o să avem o avalanșă de articole cu și despre cosmetice. Gata cu vorba, iar mă lungesc și iar intru în criză de timp 🙂 Astăzi o să vă povestesc despre două produse cosmetice: apa micelară pentru ten sensibil și crema de zi hidratantă și revitalizantă de la Green Lab. Am auzit numai lucruri pozitive despre aceste produse, dar nu am avut șansa să le încerc.

Odată ajunsă acasă de la eveniment am și început să folosesc apa micelară, crema de zi am amânat-o puțin pentru ca aveam o altă cremă începută, dar de la începutul lui martie o folosesc și sunt tare încântată de ea. O să le iau pe rând și o să vă povestesc exact experiența mea cu aceste două produse. Foarte rar mi s-a întâmplat ca produsele testate să nu mi se potrivească, dar s-a întâmplat. Așa că, trebuie să nu uitați că vă povestesc experiența mea cu aceste produse, ce mie mi se potrivește este posibil ca la altcineva să nu i se potrivească. Însă eu zic că merită să le încercați, sunt foarte bune și accesibile la preț.

Apa micelară pentru ten sensibil și crema de zi hidratantă și revitalizantă de la Green Lab

Apa micelară pentru ten sensibil Pure Steam

Apa micelară pentru ten sensibil Pure Steam de la Green Lab a intrat foarte repede în ritualul meu de îngrijire zilnică a tenului. Îmi place foarte mult pentru că are o putere mare de curățare indiferent de natura produselor folosite la machiajul feței. Nu trebuie să frec sau să insist asupra ochilor, aplic discheta demachiantă cu apă micelară și aștept câteva secunde , apoi șterg ușor. Tenul rămâne curat, catifelat, revigorat, hidratat și deloc lipicios. Îndepărtează rapid și fără efort machiajul, impiritățile și celulele moarte. Nu irită ochii și nu necesită clătire.

Recipientul produsului este de plastic rezistent și conține 150 ml. Dozarea produsului se face printr-un orificiu care iese la iveală prin apăsarea capacului. Nu există riscul să se risipească sau să se întâmple accidente nedorite. Prețul apei micelare este destul de accesibil, de numai 23 lei, iar cantitatea suficientă pentru multe utilizări.

Crema de zi hidratantă ți revitalizantă Pure Steam

Crema de zi Pure Steam este neașteptat de bună, eu am rămas plăcut surprinsă de ea. Urăsc cremele care abia sunt absorbite de ten și lasă apoi tenul uleios. Această cremă ,,intră,, rapid în piele și lasă tenul catifelat, ferm, luminos, tonifiat și întinerit. Mulțumită combinației de celule stem vegetale PhytoCellTec Alp Rose, Resveratrol 98%, Alantoina, Vitamina E și ulei de sâmburi de struguri asigură creșterea vitalității și protejează longevitatea celulelor stem din piele. Crema se aplică pe pielea curată prin masaj ușor. Se utilizează zilnic, dimineața.

Îmi place foarte mult și recipientul cremei, acesta este dotat cu pompiță pentru o dozare exactă. Nu se pierde niciun strop de cremă mulțumită acestui mecanism de dozare. Trei pompițe îmi sunt de ajuns pentru ten, gât și decolteu. Este foarte practic și poate fi strecurat cu ușurință în orice geantă, având  cantitate de 50 ml. Un mare plus este faptul că această cremă poate fi folosită pentru orice tip de ten. Prețul este de 49 lei.

Ați folosit produse de la Green Lab? Ce părere aveți despre ele?

 

20 thoughts on “Apa micelară pentru ten sensibil și crema de zi hidratantă și revitalizantă de la Green Lab

  1. Le-am primit si eu ieri in cadrul eventului dedicat bloggerilor! De cum am ajuns acasa am desfacut apa micelara si imi place ca lasa tenul foarte curat si luminos 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares