Vreți o miere aromată? Vă recomand mierea de tei Roua Florilor de la Apidava

Zilele trecute am primit spre testare un borcan de miere de tei Roua Florilor de la Apidava. Acest lucru a fost posibil mulțumită campaniei de testare organizată de Brander. Prin intermediul acestor campanii de testare am descoperit de-a lungul timpului produse foarte bune și cărora le-am rămas fidelă. Mierea este un produs care nouă nu ne lipsește din casă, fie că o consumăm ca atare, fie că o consumăm la preparatele culinare sau la măștile cosmetice. Sincer, până acum, nu am mai încercat mierea de tei, dar de acum încolo nu ne va lipsi din casă. Este cea mai aromată miere din câte cunosc. Când am desfăcut borcanul cu miere de tei imediat gândul mi-a fugit la parfumul teilor din curtea bunicii.Vreți o miere aromată? Vă recomand mierea de tei Roua Florilor de la Apidava.

Vreți o miere aromată? Vă recomand mierea de tei Roua Florilor de la Apidava

În fiecare an când înflorește teiul îmi place să petrec timp la umbra lui. Mă liniștește și îmi dă o stare de bine. Pe lângă acest mic răsfăț, am grijă să culeg și flori de tei pentru a avea pe tot parcursul anului. Fac săculețe cu flori și le păstrez în dulapul cu haine, dar cel mai des le folosesc la prepararea ceaiului. Dacă nu aveți posibilitatea să culegeți flori de tei, atunci este și mai indicat să achiziționați miere de tei Roua Florilor de la Apidava. Chiar aseară aveam o stare de neliniște și nu puteam să adorm, așa că mi-am pregătit rapid un ceai de tei și l-am îndulcit cu puțină miere de tei Roua Florilor. Nici nu vă puteți da seama cât de aromat și delicios a fost ceaiul meu. Nu a trecut mult timp după ce l-am băut, că am și adormit.

Beneficiile mierii de tei Roua Florilor de la Apidava

 • Având proprietăți antiseptice mierea de tei poate fi folosită cu succes în tratarea răcelilor, tusei, bronșitei și  stărilor gripale. Pe lângă acestea se poate folosi și în cazul arsurilor, tăieturilor, infecțiilor sau ulcerelor la stomac.
 • Pentru cei care sunt stresați, obosiți, neliniștiți sau cu insomnii este recomandată mierea de tei, aceasta are rol de calmare și este mult mai bună decât un somnifer.
 • De asemenea mierea poate fi folosită cu succes și în cosmetice, la prepararea măștilor pentru ten sau păr.

Cum și la ce folosesc mierea de tei Roua Florilor de la Apidava?

 • În fiecare dimineață, pe stomacul gol, iau o linguriță de miere de tei, apoi jumătate de oră nu consum nimic. Pentru că mierea are un conținut ridicat de carbohidrați și minerale oferă organismului energie pentru întrega zi. De asemenea ajută și la digestie, dar are efecte benefice și asupra căilor respiratorii, si pielii.
 • Adaug miere de tei la ceaiuri sau cafea, de asemenea o folosesc și la unele sosuri. Deși am tot auzit că mierea devine toxică la temperaturi ridicate, nu pot să renunț la a o folosi la prăjitura mea preferată: Ziua și Noaptea. Foile pentru prăjitură ies mult mai aromate cu miere de tei.
 • Mierea de tei o mai folosesc și la prepararea măștilor pentru ten și păr.
  Masca de păr pe care o folosesc foarte des este cea cu ulei de ricin, ou și miere. Având un fir de păr fragil, deteriorat și care îmi cade destul de des această mască mă ajută de fiecare dată. Mod de preparare: într-un bol amestecăm o lingură de miere, un ou și două linguri ulei de ricin. Mixăm ingredientele foarte bine, apoi aplicăm pe păr. Trebuie să așteptăm o oră pentru a acționa după care șamponăm și clătim bine.
  Mască pentru ten cu miere: două lingurițe de miere, o linguriță de scorțișoară și o jumătate de banană. Pasăm banana bine, apoi adăugăm mierea și scorțișoara. Se aplică pe față cu ajutorul degetelor, se lasă să acționeze timp de 30 minute și apoi se clătește bine cu apă.

Voi folosiți mierea de tei? Ați încercat vreo mască din cele prezentate de mine? Dacă aveți și alte idei vă rog să mi le lăsați în comentarii.

23 thoughts on “Vreți o miere aromată? Vă recomand mierea de tei Roua Florilor de la Apidava

 1. Imi place mierea de tei. Ce-i drept n-o consum la fel de des ca pe cea poliflora sau de salcam, dar are un gust aparte si interesant care ma face sa intind mana dupa ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares