OOTD: Rochie neagră de la FashionMia

Anul trecut, pe la sfârșitul lui octombrie, am primit un colet de la FashionMia cu 3 rochițe minunate și un set de bijuterii( colier și cercei). Am făcut atunci poze și i le-am trimis colaboratoarei, din pacate, nu știu ce s-a intamplat, dar n-am mai primit niciun răspuns de la ea, până ieri când m-a abordat pe facebook. Atunci am crezut că nu îi sunt pe plac fotografiile, așa că nu am mai data atenție problemei. Cert este că ieri când am găsit mesajul ei am rămas surprinsă pentru că ea a așteptat emailul meu. E cam ciudată treaba pentru că am încercat să-i trimit email, din nou, dar nu merge. Una peste alta, tot ieri am descoperit că nu mai am nici pozele in laptop, așa că am avut ședință foto, vă aștept cu OOTD: Rochie neagră de la FashionMia.

OOTD: Rochie neagră de la FashionMia

Prima rochie pe care v-o prezint este o rochie neagră, simplă, dar destul de modernă și chic. La prima vedere pare o rochie comună, dar designul ei este deosebit. Partea din spate este foarte interesanta, pe o parte are o cusătură care strânge rochia, o creponare/încrețire ( nu știu cum să va explic) care urcă spre partea frontală. Tind să cred că această rochie este făcută special să ascundă colăceii și burtica. De asemenea gulerul este picat spre talie, tot creponat. În talie are și o curelusă finuță cu fundiță. Din păcate, eu am rătăcit-o și nu o am și la pozele de azi. Materialul rochiei este subțire, dar nu transparent, se așează frumos pe corp, se spală și calcă ușor.

Rochie 

Set bijuterii

Am ales să accesorizez rochița cu setul de bijuterii tot de la FashionMia. Un set superb, care nu oxidează și arată foarte frumos. Setul este format dintr-un colier și o pereche de cercei. Ambele sunt cu frunzulițe și perluțe. Nu știu ce aș putea să vă mai spun despre setul de bijuterii, dar cred că cel mai bine vorbesc pozele.

Ce părere aveți de ținuta mea de astăzi? Vă place rochița, dar setul de bijuterii? Ați făcut cumpărături de la FashionMia?

20 thoughts on “OOTD: Rochie neagră de la FashionMia

  1. Fix aceeași rochie mi-am luat-o și eu anul trecut! Doar ca a mea era pe gri. Mai bine arată pe negru și pe negru sau, mai bine zis pe corpul tău, arată senzațional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares