Noua vopsea de păr #Pure Color sub forma de gel de la Schwarzkopf

De câțiva ani sunt un buzzer activ și primesc spre testare produse în cadrum campaniei BuzzStore. Uneori sunt acceptată, alteori nu, dar asta depinde foarte mult, dacă corespund cerințelor fiecărei campanii în parte. În luna martie am fost selectată să testez noua vopsea de păr #Pure Color sub formă de gel de la Schwarzkopf. Eu am ales noua vopsea de păr #Pure Color sub forma de gel de la Schwarzkopf în nunanța negru-albastrui al cărui număr este 1.4

Eram tare curioasă în privința acestei vopsele de păr gel care promitea să nu curgă, să aibă o culoare rezistentă și intensă. Nu am fost deloc dezamăgită când m-am vopsit. Eu mă vopsesc de obicei singură și de foarte multe ori reușeam să dau mai multă vopsea pe mine decât pe păr. Acum am fost foarte încântată să văd că vopseaua chiar nu curge și nu m-am murdărit deloc.

Noua vopsea de păr #Pure Color sub forma de gel de la Schwarzkopf

Kit-ul de  buzz contine:

 • 2 cutii vopsea de păr Pure Color Schwarzkopf, nr 1.4
 • broșura de buzzer
 • stickere
 • 5 teste de personalitate,
 • un pachet de cărți interactiv,
 • accesorii funny.

De ce recomand vopseaua de păr gel Pure Color Schwarzkopf?

 • nu curge,
 • culoare intensă,
 • rezistență îndelungată,
 • aplicare ușoară,
 • menține părul sănătos,
 • preț accesibil.

Experiența mea cu vopseaua de păr sub formă de gel #PureColor a fost una interesantă și cu siguranță o voi repeta cât de curând. Nu am avut nici o problemă la aplicarea vopselei și nici la îndepărtarea urmelor de vopsea după spălare. Părul a rămas hidratat, fără să fie deteriorat, moale, sănătos, culoare intensă și strălucitor. Culoarea intensă s-a menținut săpămâni la rând și a arătat la fel de frumoasă ca în prima zi când m-am vopsit. Mai jos vă las pozele cu rezultatele obținute de mine cu noua vopsea de păr #Pure Color sub forma de gel de la Schwarzkopf:

Voi ați încercat această vopsea de păr? Daca da, cum vi se pare sau ce nemulțumiri aveți?

19 thoughts on “Noua vopsea de păr #Pure Color sub forma de gel de la Schwarzkopf

 1. Mie imi place negrul pe par, l-am avut mult timp acum destui ani…atata ca iese foarte greu din par. Pe tine te prinde frumos, nici nu stiu daca te-as vedea cu o altfel de culoare.

 2. Eu nu am incercat acesta vopsea dar sunt tentata pentru ca rezultatele sunt deosebite, parul se coloreaza uniform si ramane stralucitor.

 3. Am folosit câteva produse Schwarzkopf cu ceva ani în urmă și nu am fost chiar mulțumită. În schimb, nuanța asta superbă de negru albăstrui mă convinge să le mai dau o șansă. Poate s-au schimbat multe în ultimii 10-15 ani de când am folosit eu produsele lor. Oricum aveam în plan să mă vopsesc săptămâna aceasta, deci mi-a ieșit la țanc articolul tău în cale. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares