Surprizele de la Galați Beauty Swap #2

GalațiBeautySwap#2 a fost al doilea eveniment al bloggerițelor de beauty din Galati și Brăila care a avut loc în Martie. Am așteptat cu nerăbdare această întâlnire și m-am distrat la maxim împreună cu fetele. Evenimentul a avut loc la Gossip Cafe, un local foarte fain și primitor. Acolo am avut parte de multe surprize din partea sponsorilor evenimentului. Abia aștept să vină luna august să mă întâlnesc, din nou, cu toate fetele și să mai cunosc altele noi. Cu siguranță o să avem o întâlnire pe cinste și ne vom distra.

Surprizele de la Galați Beauty Swap #2

Julian Cookies&More

Mare ne-a fost surpriza când am descoperit că avem la eveniment și un Candy Bar, numai bunătăți pregătite de Julian. Și acum, când îmi amintesc de ele îmi plouă-n gură. Baclava, chocoflan, fursecuri și faguri, toate au fost extraordinar de delicioase și ne-au bucurat papilele gustative. Mie mi-a plăcut cel mai mult baclavaua și am mâncat vreo 3 bucăți, le-aș fi mâncat pe toate, dar m-am gândit că nu e frumos din partea mea 🙂 Păcat că Julian este așa departe de mine, că sigur făceam comenzi foarte des.  Dacă vă tentează bunătățile pregătit de el, îl găsiți pe sau pe pagina de facebook .

Henna Art&Beauty Design by Gety

O altă surpriză a fost doamna Gety de la  . Dânsa a făcut celor care au dorit tatuaje cu henna. Bineînțeles, că nu am ratat șansa de a-mi face un tatuaj cu henna. Eu am ales un model mai simplu, dar foarte frumos. Poate vă mai aduceți aminte că eu sunt un pic maniacă când vine vorba de obiceiuri sau filme/seriale indiene. Soțul meu când a vazut că mi-am făcut tatuaj cu henna mi-a spus că trebuia sa-mi iau și saree-ul, ca să fie treaba făcută până la capăt, dar i-am zis că nu-l aveam pe Barun Sobti și nu ar fi fost, chiar completă oricum ? Tatuajul a ținut aproximativ două săptămâni deși a fost făcut pe mână. Nu am protejat niciodată mâna cu o mănușa când spălam vasele și cu toate astea a rezistat destul de bine.

Bijuterii handemade byLoriem

O altă surpriză a venit din partea Cătălinei Coman, ea ne-a adus câte o bijuterie handmade oferită de byLoriem. Eu ador brățările și tare mult m-am bucurat când am văzut ce minunăție am primit. De atunci o port zilnic la mână și este în stare perfectă. Ador această brățară. Dacă vă plac bijuteriile handmade atunci vă recomand să accesați sau și să vedeți câte minunății are doamna spre vânzare.

Cam astea au fost surprizele de la GalațiBeautySwap#2 despre care v-am vorbit astăzi, bineînțeles, că au fost mult mai multe, dar despre următoarele surprize și cadouri o să vă arăt în postările viitoare. 😉

11 thoughts on “Surprizele de la Galați Beauty Swap #2

  1. V-ati cam rasfatat la acest eveniment si ma bucur pentru voi, fete tinere care participati la astfel de evenimente. Surprizele, vad ca sunt pe masura. Imi plac tatuajele, fie ele si cele cu hena, cat despre bijuterie handmade, mai ales acest gen de bratari, le ador.

  2. A fost o întâlnire super, abia astept sa va întâlnesc iar. Bunatatile de La Julian mi au placut la nebunie.

  3. Daaa … foarte frumoase aceste surprize de care ne-am bucurat impreuna. Si acum imi aduc aminte cu placere de acele dulciuri extrem de gustoase

  4. Numai surprize frumoase ati avut. Mi-ai facut pofta de baclava. Abia astept sa va intalnesc pe toate.

    P.S. Cat tine un tatuaj realizat cu henna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares