Rochii pentru Revelion de la Wildfashion

Poate credeți că m-am țăcănit de vă vorbesc în toiul verii despre rochii pentru Revelion. Nu, nu e așa. Sunt perfect sănătoasă numai că mie îmi place să profit de reduceri atunci când sunt. De ce să dau o sumă mult mai mare în luna decembrie pentru o rochie pe care acum pot să o iau și la jumătate de preț? Într-adevăr este cam devreme, dar atunci când îmi place o rochie, o cumpăr mai ales dacă este la reduceri chiar, dacă o pot purta peste 4-5 luni 🙂 Eu sunt genul de persoană ca in zicala  ,, Omul gospodar își face sanie vara și car iarna. ,, Acum că v-am lămurit că nu m-am țăcănit o să vă spun și unde găsiți rochii pentru Revelion la prețuri accesibile.

3 criterii de care să ținem cont în alegerea rochiei

Alegerea unei rochii revelion 2018 este o adevărată provocare pentru fiecare doamnă sau domnișoară. Important este să ținem cont de câteva aspecte foarte importante și sigur nu dăm greș cu alegerea noastră.

  1. Construcția corpului. Aș tine să spun că acest aspect ar fi pe primul loc, pentru că o rochie trebuie să scoată în evidență punctele foarte ale fiecărie doamne. Degeaba alegi o rochie spectaculoasă, dacă nu face decât să îți scoată în evidență micile ,,defecte,, pe care în mod normal nu ai vrea să le vadă nimeni. O rochie potrivită trupului tău va reuși să te facă să te simți extraordinar și să ai încredere în tine. Atitudinea face orice rochie să fie frumoasă.
  2. Locația în care are loc petrecerea de Revelion. Acest aspect este foarte important pentru că ținuta trebuie să fie în concordanță cât de cât locația. O petrecere într-un local de lux presupune o rochie deosebit de elegantă și finuță. Poate fi o rochie pompoasă sau simplă, din catifea sau mătase, lungă sau scurtă. Ideea este că locația trebuie să vă inspire în alegerea rochiei astfel încât să fiți admirate pentru alegerea făcută.
  3. Prețul. Uneori, important este și prețul. Nu trebuie să aruncăm banii pe rochii de seară din magazinele de fițe când putem să le achiziționăm la prețuri mult mai avantajoase din magazinul online Wildfashion. Varietatea de modele, dar și de prețuri pe care le găsiți aici sunt foarte mari. Rochii din dantelă, catifea, cu broderii, lungi, scurte, medii, diverse culori si marimi pentru fiecare doamna.

Top 3 rochii de seară ieftine

  1. Rochie eleganta, cu trenă, decorată cu dantelă, plasă și aplicații brodate. O rochie extrem de sofisticată care va atrage numeroase priviri și aprecieri din partea tuturor. Combinația de dantelă, plasă și aplicații brodate o fac extraordinar de frumoasă și ieșită din comun. Pe lângă toate astea faptul că are trenă și despicătură frontală o face să fie foarte feminină și conferă un aer romantic purtătoarei.
  2. Rochie neagră, tip sirenă, cu pelpum și aplicații decorative. O altă alegere perfectă pentru seara de Revelion. O rochie elegantă și care scoate în evidență detaliile plăcute ale purtătoarei. Pelpumul este foarte indicat pentru că acoperă ,,burta,, și subțiază talia. Este perfectă pentru o doamnă subțire și înaltă, croiul rochiei tip sirenă putând fi purtat cu eleganță. Ceea ce îmi place și mai mult sunt detaliile decorative din talie și bretelele rochiei. O rochie feminină, elegantă și misterioasă.
  3. Rochie eleganta asimetrică cu mâneci lungi dantelate. Ultima alegere, dar nu cea din urmă este o spectaculoasă rochie asimetrică cu mâneci lungi dantelate în nuanța vișiniu. Cred că nu am prea multe să vă spun despre ea, pentru că imaginea spune totul. Dantelă și croi asimetric este ceea ce orice doamnă și-ar dori pentru a putea fi admirată în noaptea dintre ani.

Ce părere aveți despre astfel de rochii de seară ieftine?

Ați comandat până acum de pe Wildfashion.ro ?

 

13 thoughts on “Rochii pentru Revelion de la Wildfashion

  1. Încă nu m-am gândit la revelion deși dacă stau bine și ma gândesc a trecut mai bine de jumătate de an. Știu sigur ca vreau ceva mai scurt. Adică nu optez pentru un model atât de lung

  2. Revelion sau nu, o rochie nouă de seară tot trebuie să cumpăr. Cele pe care le prezinți sunt frumoase dar ce facem dacă nu suntem toate 90-60-90?
    Caut soluții, nu-i așa? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares