Noi produse de la Fragonard au fost testate

Vă spuneam în urmă cu vreo două luni că mi-aș dori ca Fragonard să fie sponsor și la următorul eveniment Galați Beauty Swap, și chiar a fost. Bineînțeles, de acum eram deja familiarizată cu produsele Fragonard , iar când am simțit un parfum intens printre punguțele cu cadouri mi-am dat seama de la cine e. Eram tare nerăbdătoare să văd despre ce este vorba și tare încântată am fost când am descoperit o nouă apă de toaletă și un săpun solid. Apa de parfum Etoile m-a însoțit toată vara și am terminat-o rapid, așa că noua apă de toaletă Belle de Nuit a picat la fix. Am descoperit o nouă aromă și chiar a fost pe placul meu. Nu mă așteptam, pentru că, deși este tot un parfum floral-fructat are alte arome decât cele cu care eram obișnuită.

 

Apă de toaletă Belle de Nuit – Fragonard

 

 

Parfumurile franțuzești sunt deosebite, feminine, elegante, persitente și care oferă purtătoarei un plus de încredere. Pot să spun că sunt foarte norocoasă că am testat de la Fragonard atât parfumuri solide cât și parfumuri lichide. Ambele variante sunt la fel de faine și persistente. Și de data aceasta am avut apa de toaletă în format travel size și mi-am ,,fixat-o,, în geantă. Să o am la îndemână atunci când sunt pe fugă și uit să îmi dau cu parfum  sau când vreau să-mi reîmprospătez parfumul.

 

Săpun solid Lavender – Fragonard

 

 

Oricât de mult mi-a plăcut să păstrez săpunul sub formă de ou în dulap, de data asta am ales ca pe acesta să-l folosesc. De ce? Simplu. Am vrut să mă răsfăț cu săpunul Lavander, astfel încât mâinile mele să fie hidratate și parfumate. Am fost tentată să-l păstrez tot în dulapul de haine, dar după câteva zile m-am răzgândit și bine am făcut. Nu, nu este un simplu săpun cum ați fi tentatți să credeți. Este un săpun deosebit, cremos, deși este solid, face spumă , curăță foarte bine și lasă pielea catifelată, hidratată și parfumată timp îndelungat. Ținând cont, că este totuși un săpun solid mă așteptam să se consume mult mai rapid. Dar nu, este foarte consistent și ajunge pentru o perioadă bună de utilizare.

 

 

Noi produse de la Fragonard au fost testate și de care sunt mulțumită pe deplin. Dacă și vouă vă plac nu uitați să urmăriți pagina de facebook oficială Fragonard Mag-parfums.

Sunt curioasă, ați folosit produse Fragonard și ce părere aveți despre ele?

14 thoughts on “Noi produse de la Fragonard au fost testate

  1. Nu am folosit niciodata produsele lor, dar cred ca am citit tot la tine despre ele.
    Sapun solid nu mai folosesc de mult, trebuie sa fie ceva foarte foarte special ca sa ma faca sa il folosesc, insa parfumurile nu strica niciodata. 😀

  2. Nu am folosit aceasta marca, insa am auzit numai lucruri bune. Chiar mi-as dori sa incerc apa de parfum, sunt curioasa daca este compatibila cu PH-ul meu. Sapun lichid nu am mai folosit de muulttt; m-ar tenta sa vad cum miroase acesta!

  3. Nu am folosit niciodata produse ale acestui brand! Si mie imi plac foarte mult sapaunurile solide. Am sa caut si eu aceasta marca prin magazine!

  4. Nu le-am incercat inca dar le-am vazut la multe fete si ma tenteaza mai ales parfumurile solide, pentru ca nu am avut nici unul pana acum. Si eu am sapun solid si sapun lichid in baie si le alternez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares