Casa nu câștigă întotdeauna, mai ales atunci când joacă împotriva ei “fii norocului”!

Description: Descoperă unele dintre cele mai captivante povești adevărate despre câștigătorii la jocuri păcănele și cât de norocoși au fost aceștia.
Considerate a fi cele mai populare jocuri de noroc care pot fi jucate în cazinourile online și în cele terestre, în materie de câștigători și noroc atunci când spui jocuri păcănele, spui recorduri inegalabile. Nu de puține ori s-a întâmplat ca oameni obișnuiți să le dovedească tuturor că sunt, cu adevărat, “fii norocului”, câștigând sume fabuloase la jocurile de sloturi.

Mega Fortune – slotul care a creat 40 de milionari la nivel mondial!

În 2018, jocul ca la aparate creat de către compania NetEnt în anul 2009 și-a desemnat cel de-al 43-lea câștigător, care a reușit obținerea unui jackpot în €2,553,090. Până în prezent, acest joc de noroc online a creat 40 de milionari, cel mai mare premiu fiind în valoare de €17, 9 milioane. În mediu, cam la 10 săptămâni, o persoană câștigă la acest joc la aparate, iar valoarea medie a unui premiu câștigat este de aproximativ €4 milioane.

Câștigătorul care a donat o parte din câștigul la păcănele în valoare de $14 milioane pentru construirea unei biserici!

Această poveste începe ca orice poveste obișnuită a unui câștigător de jackpot, dar le dovedește tuturor că unii dintre norocoși sunt cu adevărat oameni. Un bărbat din Las Vegas a mizat 20 de dolari la mașinuțele de păcănele Megabucks și în numai cinci minute a plecat acasă cu mega jackpotul de 14 milioane de dolari. Ineditul câștigului se datorează faptului că acesta nu este un obișnuit al cazinourilor și doar își adusese un prietenul să joace. Acest lucru dovedește că norocul se manifestă atunci când te aștepți cel mai puțin. Pentru a le dovedi tuturor că norocul nu l-a schimbat, acest câștigător a decis să-și doneze o parte din câștigurile sale pentru caritate. Acesta a construit în cartierul său o nouă clădire pentru biserica la care merge de obicei, unde se țin cursuri religioase pentru elevii din gimnaziu și liceu.

Norocul la păcănele bate de două ori la ușa!

Nimeni nu este mai norocos la pacanele decât Elmer Sherwin, un amerian în vârstă de 92 de ani, care a câștigat jackpot-ul progresiv Megabucks de două ori în viața sa. Sherwin a câștigat $5 milioane în 1989 și $21 milioane în anul 2005. Probabilitatea de a obține jackpotul este de 1 la 50 de milioane, în timp ce probabilitatea de a câștiga de două ori este de 1 la 25.000.000.000.000.000.

Sherwin era un frecvent jucător de păcănele și unul dintre clienții fideli ai cazinoului Cannery din Las Vegas. De-a lungul anilor, a devenit un fan al slotului Megabucks, un joc că la aparate conceput de IGT, deoarece, după cum spunea acesta, este unul dintre jocurile de noroc care „plătește”. Din câte le-a mărturisit cunoscuților, Sherwin încearcă înainte de a muri să obțină și cel de-al treile mega jackpot la Megabucks pentru a le dovedi tuturor că este, cu adevărat, unul dintre favoriții Zeiței Norocului!

Din câte se poate observa, perseverența sau doar norocul, sunt factorii care favorizează obținerea marilor câștiguri. Cel mai important este, desigur, să joci, pentru că numai așa o să poți beneficia de șansa de a obține câștigurile puse-n joc de către cazinourile online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares