Caiet de scriere și Play English – clasa pregătitoare

Anul trecut am profitat de reducerile de pe Libris.ro . I-am achiziționat piticului meu mai multe materiale pentru a-l ajuta cu învățatul. Am luat un set de 48 de planșe  cu litere ( v-am povestit AICI) , un caiet de scriere pentru litere și cifre și auxiliarul Play Enghlish – toate pentru clasa pregătitoare. Mie îmi place să citesc foarte mult, dar de data asta am ales să îi iau piticului cât mai multe materiale astfel încât să-i ușurez învățatul. Cu aceste materiale auxiliare învățăm și scriem distrându-ne. Nu întotdeauna învățatul este ușor, dar ne străduim să fie cât mai distractiv și plăcut.

Caiet de scriere – clasa pregătitoare

Copiilor le place mai mult să se joace decât să învețe. Este și normal la această vârstă, dar o dată cu clasa pregătitoare nu mai putem doar să ne jucăm. Trebuie, ca prin joacă să învățăm cât mai multe. Învățarea literelor o facem cu ajutorul planșelor, iar să scriem corect avem caietul de scriere. Mi-a plăcut acest caiet de scriere pentru că are fiecare literă/cifră scrisă punctat, iar copilului îi este mult mai ușor la început să scrie după puncte. După o pagină de scris, mânuța lui se formează și el știe cum trebuie scrisă litera sau cifra. Scrierea a devenit o joacă și piticul o face de plăcere.

Play English – clasa pregătitoare

Pe vremea mea limba engleză o învățam de la clasa a doua. Eh, acum se învață chiar de la clasa pregătitoare. După ce am văzut la școală caietul de engleză Play English pe care îl foloseste doamna profesoară am ales să îl avem și acasă. Împreună încercăm să ținem ritmul cu ce se predă la școală și să învățam cât mai multe. Engleza nu a fost și nici nu este punctul meu forte, dar după această carte limba engleză pare distractivă.  Are multe activități amuzante, jocuri și imagini atrăgătoare pe care copii le iubesc și învață cu mult drag. Mă bucur să văd că piticului meu îi place engleza și de fiecare dată cere să lucrăm și pe ,,cartea de ingleză,, cum o numește el.

Am făcut cele mai bune alegeri cu aceste materiale auxiliare de la Libris.ro Bineînțeles, că o să mai caut și altele, ajutarea copilului la învățat a devenit o prioritate și trebuie să găsesc cele mai plăcute și interesante metode de învățare.

Multă răbdare dragi mămici și spor la învățat copilașilor voștri!

13 thoughts on “Caiet de scriere și Play English – clasa pregătitoare

  1. Si noi avem multe materiale luate de pe Libris. Avem culegeri de matematica, dar si de comunicare, teste pentru evaluare…caci fiimea la sfarsitul clasei a 2 a are o evaluare nationala…Imi place acest site pentru ca intotdeauna gasesc aici tor ceea ce are ea nevoie la scoala!

  2. E bine ca cei mici sa invete engleza, iar cu ajutorul acestor caiete cu diverse activitati engleza va parea mai distractiva. Si eu imi achizitionez de pe libris culegeri pentru liceu.

  3. Vad ca baietelul tau scrie foarte frumos si e harnicut. Al meu e in clasa intai deja si acum a inceput distractia. Invat cat nu am invatat toata viata. 🙂 Si nici rabdare nu prea mai am. Caietele astea ii ajuta sa le fie mai usor. Am si eu tot felul de materiale ajutatoare de pe Libris.

  4. Si noi am luat multe materiale de pe LIbrs. E un site cu o oferta foarte complexa. Chair si acum am o comanda pe drum. La noi in casa se siteste mult 🙂

  5. Foarte bine arata, nu stiam ca exista caiete de scriere pt elevi asa mici care sa invete engleza!

  6. Si noi incercam sa lucram cat mai mult acasa, Materia este mult prea multa si destul de grea pt copii (zic eu). Caietele astea sunt exact ce are cel mic nevoie

  7. Parca ma apuca si groaza ca in curand voi incepe si eu scoala cu teme si multe alte probleme. Caietele folosite de tine par a fi mai mult decat utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares