48 Planșe – Literele alfabetului și grupurile de litere, pentru clasa pregătitoare și clasa a I-a

Parcă mai ieri îmi doream foarte mult să am un copil. Timpul a trecut rapid si acum sunt mămica unui băiețel năzdrăvan, care se află în Clasa pregătitoare. Toate bucuriile și năzdrăvăniile se risipesc atunci când ne apucăm de lecții. Bine impropriu spus lecții pentru că deocamdată nu avem teme pentru acasă, însă încerc să lucrez cu el cât mai mult. Dacă matematica este o plăcere și lucrează foarte bine, când vine vorba de alfabet totul se schimbă. Am încercat cât mai multe metode de a-l face să învețe și să țină minte literele, dar nu prea am reușit. Într-una din zile ,,răsfoind,, paginile Libris.ro am găsit și un set de 48 Planșe – Literele alfabetului și grupurile de litere pentru clasa pregătitoare și clasa a I -a. Imediat am pus setul în coș plus alte câteva materiale pentru învățarea alfabetului despre care o să vă vorbesc în următoarele zile.

Titlu: 48 Planșe – Literele alfabetului și grupurile de litere pentru clasa pregătitoare și clasa a I -a

An apariție: 2013

Găsiți pe Libris.ro

48 Planse – Literele alfabetului si grupurile de litere Clasa pregatitoare si Clasa 1 – Este un material didactic indispensabil invataturii temeinice a alfabetului romanesc, avand o utilitate majora, atat pentru scolarii din clasa pregatitoare si clasa I, cat si pentru cadrele didactice care predau la aceste clase.

Utilitatea deosebita a acestor planse, prin valorificrea lor didactica, se releva si prin posibilitatea de eliminare a eventualelor greseli de confundare si substituire a unor litere si, implicit, in formarea unor deprinderi corecte de scriere, inca de la debutul scolaritatii.

Pentru noi aceste planșe sunt cu adevărat utile. Fiecare planșă are atât literele mari și mici de tipar, dar și literele mari și mici de mână. Deocamdată la Clasa pregătitoare se învață doar literele mari și mici de tipar. Anul viitor ne vor fi de folos aceste planșe pentru literele de mână. Fiecare planșă pe lângă litere are și imagini cu obiecte/ființe care încep cu acea literă. Cu ajutorul planșelor copilul meu a învățat cu ușurință literele fără să le mai confunde. Planșele sunt mari, în format A4, dintr-un carton grosuț și sunt foarte atractive din punct de vedere vizual.

Recomand cu drag aceste planșe, cu siguranță o să fiți mulțumiți de ele.

Spor la învățat!

6 thoughts on “48 Planșe – Literele alfabetului și grupurile de litere, pentru clasa pregătitoare și clasa a I-a

  1. Sunt tare interesante si utile pentru cei mici. Imi aduc aminte cu drag ca aveam si eu asa ceva. Pe atunci era un chin sa le fac. Acum mi se pare floare la ureche 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares