L’Oréal Paris Casting Crème Gloss – Review

De-a lungul anilor mi-am schimbat culoarea părului de mai multe ori. Am încercat mai multe nuanțe, în afară de blond, și cea care mă definește cel mai bine este negrul. Uneori aleg negru simplu, iar alteori negru-albăstrui. De data asta am ales L’Oréal Paris Casting Crème Gloss – Blue Black de pe Notino.ro. Inițial am avut ceva emoții pentru că la spălat apa era colorată în mov, dar ce a rămas pe păr aflați imediat.

După ce am folosit ani la rând produse L’Oréal Paris pot să vă spun că este unul dintre brandurile mele preferate. Fie că este vorba de produse pentru îngrijirea tenului, machiaj sau a părului, acest brand mi-a oferit rezultate extraordinare. După cum bine cred că știți L’Oréal Paris este probabil cea mai faimoasă companie franceză de cosmetice din lume. Calitatea produselor, dar și prețurile accesibile au făcut ca brandul să urce pe scara succesului.

L’Oréal Paris Casting Crème Gloss

Sincer să vă spun nu sunt o mare fană a colorării părului în fiecare lună. Nu, eu îl vopsesc cred ca de 3-4 ori pe an. Și de aceea aleg întotdeauna o vopsea de păr de calitate pentru a rezista mai mult timp. Pentru mine colorarea părului nu înseamnă ca după o săptămână culoarea și luciul să dispară. De aceea aleg L’Oréal Paris Casting Crème Gloss cu extract din fructe de goji, alune, miere și ulei de cocos. Pe lângă aceste ingrediente esențiale este și faptul că este fără amoniac.

  • are o consistență cremoasă și nu curge în timpul aplicării
  • colorează fără să deterioreze firele de păr
  • putere de acoperire mare, este ideală pentru acoperirea firelor albe
  • colorează și în același timp hrănește părul
  • nu are miros înțepător mulțumită pafumului plăcut de fructe
  • luciu intens
  • rezistă pe păr până la 8 săptămâni/28 spălări
  • vopseaua este lavabilă, nu necesită colorarea rădăcinilor crescute

Pentru aplicarea pe păr este necesar să respectați pași recomandați pe pliantul din cutie. Nu vă închipuiți că trebuie să faceți cine știe ce mare inginerie. Întâi puneți conținutul tubului în sticla de plastic. Agitați bine și apoi aplicați pe păr. Așteptați timpul specificat și apoi clătiți. Eu am avut ceva emoții după aplicare pentru că pe păr se vedea albastru, însă apa era colorată mov. Nu mai știam ce să cred, am așteptat cu nerăbdare să termin procesul de spălare și uscare. Și da, la final părul meu era negru-albăstrui, exact ca pe cutie. Culoare și luciu intense, rezistă destul de mult timp. Eu sunt foarte mulțumită și v-o recomand din toată inima.

Poze făcute după o lună de zile de la vopsire 😉

9 thoughts on “L’Oréal Paris Casting Crème Gloss – Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares