Iubesc produsele de pe NovaHouse.ro

Bine v-am regăsit,

Din nou, am lipsit foarte mult timp din activitatea de pe blog. Așa cum v-am comunicat pe rețelele de socializare, în sfârșit , după 12 ani de relație și 2 copilași minunați, am făcut și ,,Pasul cel Mare,,. Pregătirile de nuntă mi-au ocupat tot timpul pe parcursul mai multor luni, abia de acum pot spune că încep să-mi revin la normal. Sper să-mi reintru în ritm cât mai curând posibil și să vă țin la curent cu toate noutățile de care dispun.

Luna trecută am primit de la Nova House.ro un set pentru pat format din cuvertură și 2 fețe de pernă. A picat la fix, ca și un cadou de nuntă, puțin întârziat. M-am bucurat tare mult când am deschis coletul și am văzut minunăția de cuvertură. Aveam o altă cuvertură asemănătoare și din pozele de pe site credeam că sunt la fel, însă materialul cuverturii primite este de o calitate extraordinară. Sunt tare mulțumită și am purtat-o foarte des pe pat. Despre un alt produs de pe Nova Nouse.ro v-am povestit AICI.

Set: Cuvertura pat și 2 fețe de pernă Sore Box

Acest set m-a cucerit de la prima vedere și am să vă spun și de ce. Eu sunt o persoană friguroasă, dar în același timp pretențioasă. Și cum se apropie sezonul rece cu pași foarte rapizi, am ales să-mi asigur confortul. Din această cauză prefer cuverturile pentru pat grosuțe, plăcute la atingere și rezistente. Setul de la Nova House.ro mi-a îndeplinit toate cerințele.

 • Cuvertura este din 100% microfibră,
  Faptul că este din 100% microfibră este un mare plus,ceea ce a și contat atunci când am ales acest set. Acarienii și polenii nu se pot dezvolta și nu pot trăi în materialele de microfibră. De asemenea transpirația este absorbită mult mai rapid, căldura se păstrează mai bine și în același timp permite pielii să respire. Ce mi-aș putea dori mai mult de la o cuvertură? Vă spun că este foarte călduroasă.
 • Material gros și rezistent la spălări,
  Materialul este de calitate superioară, moale, grosuț și foarte rezistent la spălări. Noi am folosit acest set în ultima luna foarte mult și încă arată ca atunci când am desfăcut-o. Oferă confort și este foarte plăcută la atingere. După splare nu a suferit nici o modificare a materialului sau a culorii, este intactă.
 • Dimensiuni mari: 250×260 cm,
  Vă spuneam că n-am fost atentă la dimensiuni 😀 și este un pic cam mărișoară pentru patul meu, însă asta nu mă deranjează chiar deloc. Iar fețele de pernă sunt de 60×80 cm. Sunt perfecte pentru pernele mele.
 • Culoare intensă și rezistentă,
  Acest set are o culoare intensă, plăcută și neobositoare ochilor, dar mai ales foarte rezistentă la spălări. După 3 spălări pot să vă spun că este ca și atunci când era nouă. Mă bucur tare mult că nu se decolorează de la primele spălări.
 • Preț accesibil,
  De cele mai multe ori oamneii tind să țină cont și de preț atunci când achiziționează ceva. Eee, aici prețurile sunt destul de accesibile ținând cont de calitatea produselor.

Acesta este setul meu din cuvertură și 2 perne pentru pat achiziționat de pe Nova House.ro Ați achiziționat ceva de la ei? Ce experiențe aveți cu produsele comercializate de ei? Eu sunt mega încântată și vi le recomand cu toată inima.

2 thoughts on “Iubesc produsele de pe NovaHouse.ro

 1. Nu am comandat de la ei dar sunt in cautare de ceva calitativ, posibil sa nu gasesc datorita dimensiunilor, dar eu sper! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares