Culegere de exerciții: Jocul cuvintelor

Astăzi vreau să vă prezint o culegere de exerciții pentru comunicare în limba română – Jocul cuvintelor, pe care am achiziționat-o de pe Libris.ro
Poate știți sau, dacă nu știți, aflați acum că băiețelul meu, Florin, este în clasa I-a și cititul ne cam dă bătaie de cap. De aceea am ales să lucrez mai mult cu el astfel încât ușor-ușor să citească mai repede. Pentru a lucra cu el am avut nevoie de auxiliare potrivite pentru nivelul lui și am ales această culegere de exerciții.

Sunt sigură, că mai sunt și alți părinți ale căror odrasle sunt mai greoaie la învățat. Pe cât de mult mi-au plăcut mie școala și cititul se pare că fiului meu nu-i sunt atât de dragi. Iar eu fac tot posibilul să-l ademnesc și achiziționez diverse materiale ajutătoare, atât pentru limba română cât și pentru matematică.

Să învățăm fiecare literă

Culegerea de exerciții este foarte bine structurată astfel încât copilul să fie atras și să îi placă lectura. La fiecare litera avem mici cuvinte scrise pe silabe astfel copilul să poată citi și înțelege mai ușor cuvintele. De asemenea sunt și exerciții care au scopul de a pune mintea la lucru. Nu lipsesc nici literele de mână, cu ajutorul cărora poate deprinde mai repede corelarea literelor de tipar.

Cu ajutorul acestei culegere Florin a început să citească mai ușor. De fapt, a început să nu mai fie așa timorat în privința cuvintelor. Încă este greuț la citit. Însă cu mult exercițiu sunt sigură, că la finalul anului se va descurca perfect.

Eu sunt tare mulțumită de această culegere de exerciții și o recomand piticilor din clasa I -a. Cu siguranță va fi un material foarte util. Ați folosit această culegere?
Ce alte recomandări de auxiliare mai aveți pentru mine ( bine, de fapt pentru fiul meu 😀 )?

2 thoughts on “Culegere de exerciții: Jocul cuvintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares