Micul explorator-Matematică și explorarea mediului

În sfârșit putem spune că a venit iarna, chiar dacă numai în calendar. Zăpadă nu avem, dar o așteptăm cu drag. În schimb, mai este foarte puțin și vin sărbătorile, motiv de bucurie atât pentru copii, cât și pentru adulți. În câteva zile va sosi Moș Nicolae, iar copilașii abia așteaptă să primească cadouri. Pe lângă dulciuri și fructe, cred că micile cărticele care să-i ajute în pregătirea lecțiilor sunt alegerea ideală.

Eu am achiziționat Micul explorator – Matematică și explorarea mediului- fișe de lucru pentru clasa pregătitoare de pe Libris.ro Pot să spun că mi-a fost și încă îmi este de mare ajutor. Cartea este foarte bine structurată, astfel încât piticul meu a aprofundat noțiunile învățate la școală. Faptul că nu are numai elemente de matematică face ca învățatul să fie o joacă.

Micul explorator – Matematică și explorarea mediului- fișe de lucru pentru clasa pregătitoare

Micul explorator- Matematică și explorarea mediului pentru clasa pregătitoare este foarte utilă copiilor. Cartea are o structură atractivă și deloc plictisitoare sau grea de înțeles pentru prichindei. Cu siguranța copiilor le este dificil să înceapă cu noțiuni pe care nu le știu, de aceea cărticica vine în ajutorul lor. De la început avem pagini care îmbină joaca cu învățatul. Se începe cu colorat și ușor, ușor descoperim elemente care duc către învățare. Sunt pagini cu fiecare cifră și exerciții ușoare ca pentru clasa pregătitoare. Ne jucăm, colorăm, scriem și învățăm. O găsiți pe Libris.ro

Noi încă lucrăm pe această cărticică și băiețelul meu este foarte încântat. V-o recomandăm și vouă celor care sunteți la clasa pregătitoare sau clasa I. Este o carte folositoare și distractivă. Așa cum știm, copii se plictisesc repede când vine vorba de teme sau învățat, însă cu acest auxiliar o să-i atrageți cu siguranță către matematică.

Iar pentru comunicare în limba română vă recomand Culegerea de exerciții:Jocul cuvintelor. Mai multe detalii găsiți pe blog.

13 thoughts on “Micul explorator-Matematică și explorarea mediului

  1. Mereu mi-au plăcut cărțile pentru copii care au la bază diverse desene și jocuri și care ajută copilul să învețe într-un mod plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares