Matematica și explorarea mediului – culegere de exerciții și probleme

Astăzi o să vă prezint Matematica și explorarea mediului- exerciții și probleme pentru clasa a I-a. Mie mi-a plăcut foarte mult la școală, însă băiatului meu nu prea pare să-i placă. Bine, încă este la început și sper să-i placă până la urmă. De fiecare dată când comand cărți pe Libris.ro nu pot să nu iau și pentru el cărți care să-l ajute să învețe mai repede. Încerc pe cât de mult să îi trezesc interesul atât pentru citit cât și pentru socotit. Uneori reușesc, alteori nu. Însă nu mă dau bătută, așa că în ultima comandă am luat și această culegere de exerciții. Vă închipuiți că nu va fi nici ultima, da? Am salvate în wishlist încă vreo 10 culegeri atât pentru matematică cât și pentru comunicare în limba română.

Matematica și explorarea mediului- exerciții și probleme pentru clasa a I-a.

M-am bucurat să văd că această culegere este foarte bine structurată astfel încât să fie destul de ușor de lucrat în concordanță cu materia școlară. În prima parte a lucrării avem exerciții și probleme cu numerele naturale de la 0-100 , adunări și scăderi, cu și fără trecere peste ordin. Fiecare capitol are și teste de evaluare, care ajută elevul să să aprofundeze cunoștințele însușite, să-și dezvolte imaginația, gândirea și creativitatea.

Partea a doua este ușor mai greoaie deoarce are pe lângă exercițiile normale câteva exerciții și probleme și pentru cei care se pregătesc pentru concursurile școlare. Iar acest lucru nu este singurul avantaj, ci totodată se regăsesc și rezolvările problemelor mai dificile.

Dacă și voi aveți nevoie de un mic ajutor pentru copilașii voștri la Libris găsiți culegeri de exerciții pentru toate clasele. Despre o altă culegere auxiliară de matematică v-am mai povestit și aici. Pe lângă aceste minunate ajutoare vă recomand și multă răbdare. 🙂

Spor la învățat, tuturor copiilor!

9 thoughts on “Matematica și explorarea mediului – culegere de exerciții și probleme

  1. Ce frumos tine el stiloul in manuta!
    Foarte bune recomandarile. Este bine ca micutii sa lucreze, dar sa nu se exagereze, sa nu se uite de timpul personal de joaca libera! 😀

  2. Cu siguranță voi cumpăra di eu aceasta carte pentru băiatul meu! E foarte pasionat de matematica și ii va plăcea foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares