Regatul Furtunilor (#2) de Leigh Bardugo

Am avut o săptămână foarte dificilă. O viroză respiratorie m-a ținut vreo 4 zile ,,captivă,, la pat. N-am mai avut febră de când eram copil, iar acum abia reușeam să-i fac față 🙁 Bine, că am scăpat, sper să nu mi se mai întâmple. Cu toate astea astăzi mi-am revenit destul de mult. Și am zis, că e timpul să mai recuperez din postări. Am reușit să fac recenzia pentru Regatul Furtunilor, al doilea volum al trilogiei Grisha de Leigh Bardugo. Acest volum l-am primit luna aceasta de la Libris.ro Haideți să vedem ce au mai făcut eroii noștrii Alina și Mal.

Titlu: Regatul furtunilor (vol.2)

Autor: Leigh Bardugo

Editura: TREI

Aparitie: 2014

Nr de pagini: 342

O găsiți pe Libris.ro

La finalul primului volum Regatul Umbrelor, Alina și Mal au reușit să scape de Întunecat. Însă bucuria lor nu a durat prea mult pentru că sunt repede prinși. Ajung prizonieri pe o balenieră condusă de corsarul Sturmhond. Fiind constrânși de amenințările Întunecatului cei doi sunt supuși și cooperează. Nu mare le este mirarea când află noile planuri ale maleficului Întunecat. De data aceasta el vrea să captureze o altă creatură mitică, Biciul Mărilor. Alina este convinsă că această creatură nu există, însă Mal reușește să îi dea de urmă.

În momentul capturării Biciului Mării lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Se pare că celebrul corsar nu-i este nimănui loial și îi răpește pe Alina și Mal. Însă ei reușesc cu greu să scape pentru că Întunecatul eliberează noi monștri – nimicnurile. Aceste creaturi îi iau prin surprindere, pentru că sunt mai periculoase decât volcrele din Falia Umbrei.

Corsarul Strumhond le cere Alinei și lui Mal să aibă încredere în el. Ei vor fi în siguranță alături de el și dacă nu vor vrea să colaboreze cu cel care i-a cerut să-i ducă la el, o să le dea drumul. Cu greu și mari îndoieli, cei doi acceptă târgul. Însă corsarul este plin de surprize și se dovedește că nu este cine pretinde că e. Acesta îi duce în Ravka. Între timp Alina se alege cu un nou amplificator, iar puterea ei crește tot mai mult.

Cine este de fapt corsarul Strumhond?

Aparatul avea dreptate și chiar ar putea exista și al treilea amplificator?

Va reuși Alina și Mal să salveze Ravka de sub stăpânirea Întunecatului?

Ce sacrificii va face Alina pentru a nu pierde puterea amplificatoarelor?

Cum se va termina toată povestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares