Alege cadouri pentru 8 martie de pe Notino

Nici nu-mi vine să cred că deja a venit primăvara. Luna martie este luna pe care o aștept cu mare drag. Și asta din mai multe motive: natura revine la viață, ambii mei îngerași sunt născuți în această lună și bineînțeles pentru 8 martie. Am motive zdravene ca să aștept cu nerăbdare această lună, nu-i așa? Cu siguranță da. Sunt sigură că și voi aveți motivele voastre. Însă toate femeile sunt bucuroase de venirea zilei de 8 martie, prilej de sărbătoare și de primit cadouri. Și pentru că vorbim de cadouri, vreau să vă dau câteva idei despre ce produse să oferiți femeilor dragi din viața voastră. Alege cadouri pentru 8 martie de pe Notino și cu siguranță vei aduce o mare bucurie femeilor din viața ta.

Eu folosesc de foarte multă vreme produse Makeup Revolution de pe Notino și sunt super încântată de ele. Am două palete de farduri , una cu farduri mate și a doua cu un amestec de farduri mate și farduri sidefate. Despre paleta cu farduri sidefate v-am vorbit deja pe blog AICI. Tot de la ei mai folosesc și un creion pentru conturarea sprâncenelor și o paletă de blush. Îmi plac foarte mult toate și mă bucur să le achiziționez de pe Notino la prețuri foarte accesibile.

Makeup Revolution Flawless Matte 2

Paleta de farduri pentru pleoape Makeup Revolution Flawless Matte 2 este paleta care nu trebuie să lipsească niciunei femei. Cu ajutorul celor 32 de nuanțe de farduri putem realiza machiaje potrivite atât de zi cât și de seară. Fie că îți dorești ceva simplu, îndrăzneț sau elegant, nu ai cum să nu obții ce îți dorești cu această paletă de farduri. Spre bucuria mea fardurile nu sunt deloc prăfoase, sunt destul de pigmentate, rezistente pe parcursul mai multor ore și cu o aplicare destul de ușoară.

Makeup Revolution Ultra Blush

Palete de farduri am foarte multe, peste 10 sigur. Însă cu ce nu am rezonat până acum a fost blush-ul. Nu știu de ce, dar credeam că blush-ul nu mi se potrivește. Cu toate astea luna asta mi-am comandat pe Notino o paleta de blush de la Makeup Revolution. Atât de mult îmi place cum sunt blush-urile din paletă că le folosesc destul de des. Abia acum realizez că fața mea nu avea un machiaj corect și complet fără minunatul blush. Paleta are 8 nuanțe: 6 nuanțe mate și 2 nuanțe sidefate. Se aplică foarte ușor și oferă tenului un aspect sănătos și radiant.

Makeup Revolution Duo Brow Definer

Un alt produs de la Makeup Revolution pe care îl folosesc de ceva vreme este creionul pentru sprâncene. Acesta are două capete: creion retractabil și periuță. Drept să vă spun, până să descopăr acest creion credeam, că nu o să reușesc niciodată să-mi conturez sprîncenele. Creionul are o mină plată, cu care pot contura fără greș sprâncenele, apoi la final le perii ușor și am terminat. Pentru fixarea lor folosesc un alt produs no name. Dacă și voi aveți probleme cu conturarea sprîncenelor vă recomand acest creion de la Makeup Revolution.

Vouă vă plac produsele de la Makeup Revolution?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares