Famous Luxury Perfumes – Desire

Cam greu, dar am reușit să mă urnesc pentru a începe seria articolelor tip review pentru produsele primite sâmbăta trecută la Danube Bloggers Meet. Ați văzut pe blog sau pe rețelele de socializare, că m-am întors cu foarte multe cadouri de la eveniment. Am o gamă foarte variată de produse, de la dulciuri, cosmetice, parfumuri, jocuri, jucării până la haine. Am început să testez mai multe produse, însă pentru unele am nevoie de mai multe zile pentru a putea să vă spun ce părere am despre ele. Așa că o să încep cu cele a căror testare nu necesită timp îndelungat. Despre parfumul Desire by Famous Luxury Perfumes mi-am făcut deja o impresie și vreau să vă povestesc despre el.

Note de vârf: pară, coacăze negre
Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, iris
Note de bază: nucă, patchouli, vanilie, boabe de tonka

Parfumul Desire by Famous Luxury Perfumes este parfumul pe care l-am primit la eveniment. Nu am putut decât să mă bucur când am descoperit că acesta seamănă oarecum cu La vie est belle. Bineînțeles, că imediat ce am ajuns acasă și l-am văzut, imediat l-am testat. Un parfum floral-fructat în componența căreia găsim note de vanilie, iasomie, flori de portocal, iris, etc Un parfum dulce, dar în același timp fresh, care te face să te simți feminină și elegantă.

Desire by Famous Luxury Perfumes

Un parfum care îți oferă încredere totală mai ales că poate fi purtat în orice moment al zile, fie că este ziua, fie că este noaptea. Mi-am dat seama că persistența parfumului este foarte bună. Pe piele persistă cam 8 ore , iar pe haine și 2 zile. Un alt beneficiu este faptul că nu necesită mai mult de 1-2 pufuri pentru a fi sesizabil și de la 2 m distanță. Eu m-am îndrăgostit de el și îl voi folosi mult timp pentru că sticluța are 100 ml. Din păcate nu-l pot purta în geantă fiind de dimensiuni mari. Însă voi folosi un recipient reîncărcabil ca să pot avea parfumul la îndemână.

Voi ați folosit vreun parfum de la Famous Luxury Perfumes?

9 thoughts on “Famous Luxury Perfumes – Desire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares