Perspirex – aliatul împotriva transpirației

Despre antiperspirantul Perspirex Clasic v-am povestit și într-un articol mai vechi. Azi revin cu câteva detalii și despre o altă gamă decât cea prezentată anterior. La Danube Blogger Meet am avut plăcerea de a-i avea drept sponsori și pe cei de la Perspirex. Ei ne-au oferit 2 sortimente din produsele lor: antiperspirantul Perspirex Original și Perspirex Strong. Cu siguranță sunt persoane care au și această problemă a transpirației excesive. De multe ori sunt persoane care au această problemă atunci când sunt foarte emoționați sau stresați. Nimic nu este mai neplăcut decât să ți se ude hainele la subraț sau să miroși urât într-un moment de mare importanță. Alegerea unor antipersiprante potrivite pot face diferența.

Toată lumea transpiră. Este o funcție importantă a corpului, dar nu trebuie să fie o problemă.

De ce să optăm pentru un antiperspirant Perspirex?

Dacă pentru unele persoane sunt suficiente deodorantele, pentru altele acestea nu sunt bune și au nevoie de o protecție mai mare. Antiperspirantul Perspirex este eficient și reprezintă soluția perfectă pentru minimizarea transpirației și a mirosului neplăcut. Antiperspirantele sunt diferite de deodorante pentru că au o formulă specifică pentru diminuarea sau oprirea transpirației din glandele sudoripare. După aplicarea antiperspirantului se formează un dop temporar în canalul sudoripar pentru a opri eliberarea transpirației. Însă acest dop temporar este înlăturat natural în următoarele zile ca parte a eliminării celulelor moarte ale pielii.

Eu am folosit pentru prima dată antiperspirantul Perspirex Clasic în urmă cu vreo 2 ani. Găsiți impresiile mele despre el aici. Am fost foarte mulțumită de efectele pe care le-a avut asupra corpului meu. Într-adevăr a funcționat așa cum a promis producătorii. De aceea nu mi-a lipsit din casă, chiar ultimul este pe terminare. Așa că acest cadou primit la Danube Bloggers Meet a picat la fix. Am început să testez Perspirex Strong imediat ce am desfăcut punguțele primite. Sunt mulțumită de el și îl voi folosi de acum înainte.

Cum aplicăm corect antiperspirantul Perspirex:

  • se aplică pe pielea curată, fără leziuni și după 48 ore de la epilare,
  • se recomandă aplicarea seara pentru că glandele sudoripare nu sunt atât de active pe timpul nopții,
  • a doua zi se spală cu apă și săpun

Ați folosit antiperspirantele Perspirex? Ce experiențe aveți cu aceste produse?

16 thoughts on “Perspirex – aliatul împotriva transpirației

  1. Nu le-am folosit niciodată. Ce e drept, nu prea am probleme cu transpirație în exces!

  2. Nu am folosit acest produs ci altul similar. Nu a avut efect. Momentan am gasit un spray dar inca nu a venit caldura ca sa stiu cat de eficient este. Insa voi tine cont si de acest produs.

  3. Eu le-am folosit si mi-au placut foarte mult atat varianta albastra cat si cea verde, dar am avut prietene care nu s-au inteles deloc cu ele.

  4. Ma impac si eu bine cu aceste produse si chiar mi se par eficiente. Eu am o transpiratie abundenta si atunci aceste produse ajuta sa-mi stopeze secretia excesiva de transpiratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares