Maybelline – cum să obții gene spectaculoase

Astăzi vreau să vă recomand câteva produse Maybelline. Folosesc de ani de zile produsele de la Maybelline și mereu am fost mulțumită de rezultatele obținute. Fie că este vorba de rimel, ruj, pudră sau orice alt produs de makeup, toate sunt fenomenale. Momentan am în geanta de makeup 3 produse Maybelline și despre ele o să vă povestesc astăzi. În ultimii ani toate achizițiile mele au fost făcute de pe Notino. Aleg cumpărăturile online pentru că sunt comode și nu se uită nimeni urât la mine, dacă vreau să studiez mai bine ofertele.

Sunt sigură că fiecare femeie are un rimel în geanta cu produse de makeup. În funcție de machiajul pe care îl abordez folosesc și rimelul adecvat. În acest moment am 2 rimeluri Maybelline: Maybelline Lash Sensational și Maybelline The Colossal 100% Black .

Maybelline Lash Sensational

Maybelline Lash Sensational a fost dragoste la prima aplicare. Îl folosesc de mult timp și sunt tare mulțumită de el. La început am avut ceva probleme cu modul de aplicare. Genele mele fiind foarte firave, scurte și subțiri, nu reușeam să cuprind toate genele cu periuța super curbată. Însă după ce am urmărit un tutorial mi-am dat seama cum trebuie să poziționez corect periuța. De atunci l-am folosit neîncetat, iar acum este pe sfârșite. De aceea luna asta am zis să încerc și alt rimel tot de la Maybelline.

Maybelline Lash Sensational asigură gene lungi și dese cu efect de evantai. Peria specială, cu zece rânduri de peri oferă genelor volum maxim, alungește și are efect de lungă durată. Separă perfect genele, le curbează și le învelește pe întrega lungime. Uneori, ca acum în poză, peria se mai supraîncarcă cu produs. Nici o problemă, o puteți șterge de pereții recipientului când o scoateți și se duce surplusul.

Maybelline The Colossal 100% Black

Pentru că rimelul Maybelline Lash Sensational este pe sfârșite, mi-am comandat un nou rimel. De data asta am optat pentru Maybelline The Colosal 100% Black pentru că am văzut că este foarte apreciat. Eiii, da, chiar îmi place foarte mult și acesta. În primul rând îmi place că este atât de viu colorat. Un galben frumos, care îmi aduce aminte că a venit primăvara. Îmi plac ambalajele produselor de makeup colorate. Foarte îndrazneț designul și atractiv. Felicitări lor pentru acest lucru.

Nici peria cu care este dotat nu mi-a înșelat așteptările. Perii sunt foarte delicați, fermi și care ajută la o aplicare ușoară a rimelului. Peria nu se supraîncarcă de produs, separă perfect genele și le alungește. De când folosesc acest rimel, aplic un singur strat, doar atunci când îl folosesc pentru un machiaj mai puternic aplic 2 straturi. Genele sunt separate perfect și nu se lipesc. Pe lângă asta culoarea este foarte intensă, dar în același timp naturală.

Acestea sunt cele două rmeluri pe care le folosesc de la Maybelline și sunt tare mulțumită de ele. Pe final vreau să vă recomand și o pudră bronzantă, pe care o folosesc și de care sunt încântată. Să vă spun drept, eu o folosesc mai mult pentru conturare, decât ca pudră bronzantă 🙂 Voi o puteți folosi cum sconsiderați că vă este utilă .

Ce produse folosiți de la Maybelline?

8 thoughts on “Maybelline – cum să obții gene spectaculoase

  1. Momentan nu mai am nimic. Dar parca imi vine sa ma machez dimineata inainte sa imi pun de cafea si sa incep sa fac toate cele 3 paturi din casa.
    Un bronzer si crema autobronzanta cred ca ar merge de minune 🙂

  2. Momentan nu am nici un produs Maybelline în colecție. Culmea! Dar mi-a făcut cu ochiul acel The Colossal, ca tot mi se termina rimelul pe care îl am acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares