Colier placat cu aur alb Addie de la SaraTremo

Dacă tot stăm în casă și avem mai mult timp liber, vreau să încerc să scriu cât mai des. Mi-am propus ca până la sfârșitul lunii aprilie să termin toate articolele dedicate evenimentului Danube Bloggers Meet. Astăzi vreau să vă arăt un superb colier placat cu aur alb Addie de la SaraTremo. Da, SaraTremo este unul dintre sponsorii care ne-au susținut evenimentul și ne-au oferit câte o minunată bijuterie placată cu aur alb. Sunt mega încântată de ce am primit și port destul de des bijuteria. Cum arată și cum se comportă această bijuterie o să aflați imediat.

Sunt o mare iubitoare a bijuteriilor din aur, fie că sunt de culoare galbenă sau albă. M-am bucurat foarte mult când cei de la SaraTremo au acceptat să ne susțină evenimentul. Eram sigură că tuturor fetelor le va plăcea să primească câte o bijuterie placată cu aur alb de 18k. Au fost mai multe modele de coliere, iar eu am devenit mândra posesoare a bijuteriei Addie.

Colier placat cu aur alb Addie de la SaraTremo

Un colier extrem de deosebit. Lanțișorul este foarte finuț, dar în același timp foarte rezistent. N-am mai văzut modelul acesta de lănțișor din vremea adolescenței. Din câte îmi aduc aminte, chiar aveam un model ca acesta, dar era din argint. Lucrătura este foarte delicată și finuță, atât la lănțișor cât și la pandativ. De asemenea colierul poate și ajustat, pentru că este prevăzut că plus de lănțișor. Pandativul cu perlă ( cred, că este) înconjurat de pietricele oferă colierului un plus de eleganță, feminitate și stil.

SaraTremo se preocupă și ca bijuteria să fie pusă în valoare. Fiecare bijuterie este livrată într-o cutiuță premium. O cutiuță elegantă, cu design minimalist, dar cu un plus de eleganță dată de inscripționarea brandului pe capac. De asemenea pentru a dovedi calitatea și autenticitatea bijuteriei, aceasta vine însoțită de un certificat de calitate și conformitate pentru placarea cu aur alb.

Pe site găsiți foarte multe modele disponibile, de la inele, brățări, cercei, coliere, pandative până la ceasuri sau alte accesorii. Prețurile sunt foarte accesibile și ivrarea foarte rapidă, 1- 2 zile. Dacă vizitați magazinul online găsiți și multe reduceri la foarte multe produse.

14 thoughts on “Colier placat cu aur alb Addie de la SaraTremo

  1. Colierul e superb, finut si elegant si ti se potriveste de minune. O sa intru si eu pe site sa vad ce mai au, poate imi fac singura un cadou. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares