Noua gamă Be Fit + parfumul Ruya de la Farmasi

Dacă zilele trecute era o vreme frumoasă, azi este foarte frig. Așa că stăm în casă. Nu vă speriați, suntem izolați, însă ieșim afară în curte când este cald pentru că stăm la țară. Astăzi după ce mi-am terminat treburile zilnice, m-am relaxat puțin cu o mască pentru ten și citind dintr-o carte. Însă, m-am gândit să vă povestesc și vouă despre noua gamă Be Fit de la Farmasi. Unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet a fost și Farmasi. Ei ne-au oferit un mega goodiebag. Acesta conține noua gamă Be Fit și apa de parfum Guya. Despre aceste produse vă povestesc astăzi.

Apă de parfum Ruya

Despre produsele Farmasi am auzit numai lucruri bune, însă nu le testasem. Cu atât mai mult m-am bucurat când am descoperit că ne-au susținut evenimentul. O să încep cu apa de parfum la Ruya. Am fost extrem de curioasă în privința acestuia. Eii, și da, m-au nimerit cu acest parfum. Este un parfum cu note florale și orientale. Într-o combinație de vis suntem invitați de iasomia spendidă din nota de mijloc, senzualitatea abundentă de tuberoză și baza creată din boabele aromate de cacao și tonka.

Un parfum perfect pentru o femeie senzuală, feminină și încrezătoare. Un parfum delicat care persistă câteva ore bune pe piele. De asemenea îmi place foarte mult și sticluța apei de parfum. Un design deosebit, modern și plin de elganță.

Farmasi Be Fit cremă hidratantă nuanțatoare

Noua gamă Be Fit de la Farmasi conține două creme hidratant-nuanțatoare. Acestea sunt special create pentru persoanele care sunt foarte active sau pentru cele care nu folosesc fond de ten. Cu ajutorul cremei hidratant-nuanțatoare Bi Fit tenul are un aspect uniform, natural și în același timp hidratat. Pentru a înlătura posibilitatea ,,dispariției,, de pe ten acesta are o formulă rezistentă la transfer, apă și transpirație. Fiind o cremă nuanțatoare gradul de acoperire este unul mediu, dar lasă lasă pielea radiantă și proaspătă. Crema nuanțatoare Be Fit este disponibilă în două variante: Light și Medium.

Farmasi Be Fit mascara rezistentă la apă pentru gene și mascara transparentă pentru sprîncene

Pentru un machiaj complet nu trebuie să lipsească nici mascara rezistentă la apă pentru gene și mascara transparentă pentru sprâncene. Eu sunt plăcut surprinsă de ambele produse. Dacă mascara pentru gene folosesc de ani de zile, mascara pentru sprâncene este o noutate pentru mine. Însă noutatea m-a surprins plăcut pentru că acum sprâncenele mele rebele stau cumințele întrega zi. Și un alt atu este faptul că ele au aspect natural, fără să fie umede.

Farmasi Be Fit mascara rezistentă la apă oferă volum genelor fără să încarce. Mulțumită periuței cu care este dotată aplicarea mascarei se face foarte ușor și cu multă precizie. Genele sunt definite, cu volum și fără aspect de gene lipite.

Farmasi Be Fit fard lichid pentru buze și obraji

Pentru prima dată folosesc un astfel de produs. Bine, nu știu, dacă mai există la vreun alt brand acest tip de produs, însă acesta este woooooow cu adevărat. Fardul lichid de buze și obraji m-a uimit plăcut. Îl folosesc foarte des de când l-am primit. De ce? Inițial când l-am desfăcut mi-am zis, ehh, nu-i bun asta de nimic, e fix apă de ploaie. Însă când l-am aplicat pe buze mare mi-a fost mirarea să constat cât este de fain. Buzele capătă o culoare roșie, nu stridentă, ci cu aspect natural, mat. Doamneee, iubesc acest produs. Felicitări celui/celei care l-a gândit și creat. Vi-l recomand cu toată inima. Pe obraji nu mă îndur să-l folosesc, îl păstrez numai pentru buze 😀

Farmasi Be Fit spray revigornat pentru fixarea machiajului

În final, sprayul revigornat pentru fixarea machiajului este perfect pentru a completa machiajul. Folosesc de multă vreme spray pentru fixarea machiajului și chiar m-am bucurat de acest produs. Cu ajutorului lui revigorăm tenul și în același timp fixăm machiajul. Se aplică înainte și după terminarea machiajului. Este îmbogățit cu ceai verde, aloe vera și extract de magnolie pentru calmarea și împrospătarea pielii.

Voi folosiți produse de la Farmasi? Ce alte recomandări aveți pentru mine?

7 thoughts on “Noua gamă Be Fit + parfumul Ruya de la Farmasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares