Eladerm: produse dermato-cosmetice românești

În urma evenimentului Danube Bloggers Meet mi-am îmbogățit colecția de cosmetice cu numeroase produse. Le-am sortat în funcție de data expirării, dar și în funcție de cum am nevoie de ele. Am foarte multe produse de testat și asta necesită timp, ca să vă pot povesti despre efectele lor în cunoștință de cauză. Deja am câteva produse cu care mi-am început rutina de îngrijire a tenului și a corpului. În urmă cu 2 săptămâni am început să folosesc Eladerm: produse dermato-cosmetice românești. Mi-am creat o părere despre ele și o să vă dau mai multe detalii azi în acest articol.

Eladerm – brand românesc de dermato-cosmetice

Spre rușinea mea habar nu aveam de existența produselor dermato-cosmetice românești Eladerm. Am fost tare uimită să aflu că Eladerm este un brand românesc cu sediul în Alba Iulia. Dintotdeauna mi-a plăcut să folosesc produse românești, pentru că da, sunt de cele mai multe ori mult superioare unor mari branduri cu prețuri inaccesibile. Toate produsele Eladerm sunt produse în România. Așa cum vă spuneam sunt produse dermato-cosmetice, adică aflate la granița dintre medicament și produs cosmetic. Oare sunt singura care nu știam de existența acestui brand?

Loțiune Micelară Micelium

Pentru că nu știam de existența acestor dermato-cosmetice curiozitatea m-a împins să le testez înaintea celorlalte. Loțiunea micelară Micelium a trecut testul cu brio încă de la prima utilizare. Curăță și îndepărtează eficient impuritățile și machiajul (chiar și pe el rezistent la apă). Nu lasă senzația de peliculă sau să simt că mă strânge pielea. Nu am avut probleme cu iritații sau alte efecte adverse.

Este potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele sensibile. Această loține micelară nu conține conservanți sau parabeni. Sunt menite să aibă grijă de ten. Vestea bună este că este disponibilă în cantități de 100 ml, 250 ml și 500 ml. În funcție de necesitățile și bugetul fiecăreia. Cu siguranță nu o să regretați dacă alegeți să le încercați. Aplicați pe dischetă demachiantă și ștergeți fața, gâtul și decolteul. Produsul conține alantonina ( o componentă naturală care generează un caracter:anti-iritant, calmant, epitelizant și cicatrizant).

Hidraderm – Tratament pentru piele deshidratată, crăpată

Apreciez întotdeauna atenția deosebită acordată și recipientelor produselor de îngrijire. Ei și-au dat seama de importanța unui recipient de calitate și care să protejeze crema hidratantă. Hidraderm: cremă-tratament pentru piele deshidratată sau crăpată este minunată. Recipientul este din sticlă și are foiță reutilizabilă din plastic pe sub capac. Crema are o textură lejeră care se absoarbe rapid în piele. Tenul este răsfățat și îngrijit corespunzător. Mi-a plăcut această cremă din prima pentru că după aplicare tenul mi-a rămas catifelat, fără să simt vreo peliculă grasă, uleioasă.

Deși este recomandată pentru folosirea de dimineață, eu o folosesc seara înainte de culcare. Pe timpul zilei folosesc întotdeauna cremă cu spf 🙂 După câteva zile de folosire chiar am început să văd rezultatele. Tenul meu este mai curat, mai luminos, catifelat și hidratat. Într-adevăr hidratează foarte bine, asta am constatat și la aplicarea fondului de ten, pentru că nu mai se scorojește. Sunt foarte mulțumită de ea și o recomand cu toată inima.

Ureea 20% – Cremă cu Uree, Vitamina A și E

Ureea 20% – cremă cu uree, vitamina A și E a picat la fix în această perioadă. De când cu nebunia pandemiei folosim foarte des dezinfectanți și mâinile au de suferit. Am folosit crema foarte des și chiar reușește să-mi păstreze pielea mâinilor în termeni buni. O folosesc fără probleme de 2 ori pe zi, Sunt încântată că se aplică ușor, se absoarbe rapid și are rezistență îndelungată.

Folosesc cu drag această cremă și pe alte părți ale corpului. atât pe picioare cât și pe coate. Fie că este vară, fie că este iarnă, întotdeauna am probleme cu pielea deshidratată a picioarelor. Înainte de culcare aplic crema și încalț șosete de bumbac ( pentru aproximativ o oră) astfel pielea deshidratată să fie îngrijită corespunzător. Și da, chiar pot să vă confirm faptul că încep să dispară zonele cu probleme.

Eladerm: produse dermato-cosmetice românești

Știați de ELADERM – brand românesc? Ați folosit produsele lor? Ce experiențe aveți cu produsele Eladerm?

8 thoughts on “Eladerm: produse dermato-cosmetice românești

  1. Am fost placut surprinsa sa descopar aceste produse. Crema de maini este impresionanat. M-am dat dimineata cu ea si hidratarea s-a pastrat pe tot parcursul zilei chiar daca m-am spalat de zeci de ori pe maini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares