Nestle – varietate de produse delicioase

Ținând cont de sitația actuală din țară și din lume, m-am gândit să vin cu câteva idei pentru mici gustări delicioase care să vă facă izolarea mai plăcută. Nestle – varietate de produse delicioase pentru întreaga familie. Produsele de la Nestle nu-mi sunt deloc străine, însă am descoperit și produse noi. De aceea m-am bucurat când au acceptat să ne fie sponsori la evenimentul Danube Bloggers Meet. Spre bucuria noastră am avut fiecare câte o punguță cu câteva produse delicioase și nu numai. Pe lângă dulciuri am găsit și un borcan cu cafea solubilă Nescafe Gold și o cutie cu OptiFibre.

Vă închipuiți că nu am reușit să pozez toate produsele ținând cont că am doi pitici năzdrăvani, care iubesc dulciurile. Fiind una dintre organizatoare am avut norocul să primesc de la sponsor produsele în cantitate dublă față de restul fetelor participante. A fost un gest foarte frumos din partea Nestle și le mulțumesc pe această cale. Și cu toate astea dulciurile au dispărut rapid. Soțul a arestat ciocolata cu mentă, iar năzdrăvanii restul dulciurilor. Noroc că îmi rezervasem din timp ambele ciocolate Nestle desert, un baton Fitness, un Lion 2 Go și o napolitană Joe.

Nestle – varietate de produse delicioase

Nestle desert – ciocolată neagră cu 52% cacao este perfectă pentru realizarea deserturilor. Bineînțeles, că am pitit imediat cele două ciocolate pentru a le folosi la un tort. M-am gândit că sunt ideale pentru tortul de ziua copiilor. Și da, am făcut o minunată cremă cu ciocolata Nestle desert noir. O să vă las și poza cu tortul dublu de la ziua piticilor. Însă mie îmi place să consum și simplă această ciocolată. Este delicioasă.

Batoane cu cereale

Fitness Nestle Choco Banana este un baton de cereale cu bucăți de ciocolată cu lapte, banane, vitamine și minerale. Este delicios, ușor și sățios. Merge perfect ca o gustare sau atunci când ai poftă de dulce. Acest baton conține vitamine din grupul B pentru un plus de energie și sursă hrănitoare. Un alt lucru însemnat este faptul că nu are arome artificiale.

Lion 2 Go – un baton delicios care este în același timp și destul de sățios. Mi-a plăcut foarte mult combinația de alune, stafide, bucăți de ciocolată, orez expandat și caramel. Este perfect pentru o mică gustare sau să îți potolești pofta de ceva dulce. Trebuie neapărat să-mi fac un stoc de Lion 2 Go pentru că sunt foarte bune și le pot strecura ușor în geantă.

Napolitane delicioase

Joe Choco Dreams – a fost sortimentul de ciocolată pe care am reușit să-l ,,rezerv,, pe fugă. Nu am încercat până acum acest sortiment, însă cu siguranță îl voi recumpăra pentru că este delicioasă. Napolitanele Joe mi-au plăcut dintotdeauna. Noul sortiment Joe Choco Dreams este o combinație de napolitană crocantă, cremă fină și bucăți de ciocolată învelite într-un strat de ciocolată delicioasă. Duminica trecută mi-am permis un moment de relaxare și am profitat de lipsa piticilor așa că am savurat minunata napolitană.

Joe Peanuts Dreams – un alt sortiment nou de napolitană de la Joe pe care l-am primit, dar din păcate nu am reușit să gust. Sunt sigură că a fost delicioasă , dar de ele s-au bucurat năzdrăvanii. Eu mi-am pus pe lista de cumpărături acest sortiment de napolitane. 🙂

Nestle OptiFibre și Nescafe Gold

Nestle OptiFibre – ajută la reglarea tranzitului intestinal. Am auzit de acest produs, însă nu am avut șansa să-l testez. Eram destul de curioasă să văd ce efecte are asupra organismului meu, așa că am început să-l folosesc după câteva zile. Eu am uneori probleme cu tranzitul intestinal și aceste optifibre chiar m-au ajutat. Se pot folosi atât în lichide cât și în alimente moi. Eu le-am testat în ambele feluri și nu am avut probleme cu schimbarea gustului. Trebuie doar să respectăm indicațiile pentru consum.

Nescafe Gold – cafea solubilă. Eii, aici nu prea m-au nimerit, sunt consumatoare de 3 în 1 nescaffe. Mi-am păstrat un borcan pentru mine, poate am să încerc să beau, deși îmi pare mai tare. Dar cea care s-a bucurat de cel de-al doilea borcan a fost prietena mea. M-a asigurat că a fost de cea mai bună calitate și s-a bucurat de dimineți pline de energie și savoare după o ceașcă de Nescafe Gold.

Vouă vă plac produsele Nestle? Ce alte recomandări aveți pentru mine?

6 thoughts on “Nestle – varietate de produse delicioase

  1. Produsele Nestle sunt intr-adevar de cea mai buna calitate. Si noi suntem mari consumatori! Cat de bine arata tortul ! La multi ani!

  2. Ce bine arata toate! Nu as putea sa aleg ilun singur lucru, cred ca mai degrabă as face o combinație din ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares