Beauty Box Pick N Dazzle – Nr. 2

O nouă cutiuță Pick N Dazzle a ajuns la mine. Bine, ea a ajuns încă de pe 22 martie, însă abia acum am reușit să ma organizez să vi le arăt. Timp de 6 luni o să primesc câte o cutiuță cu diverse produse. Despre prima v-am vorbit aici. Cea de astăzi este Beauty Box Pick N Dazzle – Nr 2. Adevărul e că îmi place că am posibilitatea să-mi aleg produsele. În acest fel cutiuța conține produsele de care am nevoie. De data asta mi-am ales 7 produse și am primit cadou o mască și 3 mostre de creme. Produsele sunt de bună calitate și mă bucur că au prețuri rezonabile.

Beauty Box Pick N Dazzle – Nr. 2

Așadar, o să vă arăt minunățiile alese de mine și o să vă dau și câteva detalii. Am adăugat în cutiuță: un gel de duș, o cremă de mâini, un stick pentru conturul feței, un creion de buze, un vurețel pentru fondul de ten, un primer pentru ochi și o bandană pentru păr ( această o folsoesc atnci când îmi aplic diverse măști pe față). Pe lângă produsele alese de mine am mai primit și o mască pentru față și trei mostre de creme. Cu aceste produse am acoperit așa un pic esențialul pentru rutina de îngrijire și make-up.

RASPBERRY DAIQUIRI BODY WASH

Gelul de duș este minunat și mai am vreo două, dar cu alte arome. De data asta am optat pentru aroma de zmeră și lime. Combinația acestor două fructe este deosebită. Curăță foarte bine, lasă pielea fină, parfumată și hidratată.

NATURALS GARDEN ROSES HAND CREAM

Crema de mâini este foarte bună. Intră rapid în piele, fără să lase o peliculă grasă, hidratează foarte bine și lasă pielea parfumată discret cu aromă de trandafiri. Eu am mai folosit cremă de mâini din această gamă și am fost foarte mulțumită de ea, de aceea am și reachiziționat alta.

STICK CONTOURING – SHADOW

Data trecută am luat un stick pentru conturare, dar din păcate mult prea deschis pentru tenul meu. așa că de data asta am luat stickul de conturare mult mai închis. Este un stick foarte fain, cremos și care se aplică foarte ușor. De puțin timp am început să-mi conturez și fața. Fac asta pentru că am observat o evidențiere mult mai frumoasă a trăsăturilor decât doar cu fond de ten.

COSMETIC SPONGE

Cosmetic sponge este burețelul care mă ajută să uniformizez fondul de ten sau produsul de conturare a feței. Îmi place că are ambele ,,fețe,, teșite și pot aplica foarte bine fondul de ten pe sub ochi, dar și că uniformizez bine.

PEARL EYESHADOW PRIMER

Întotdeauna folosesc o bază pentru fardul de pleaope. Baza mă ajută să aplic fardurile mai ușor, dar le și păstrează la locul lor pe parcursul întregii zile. Curiozitatea m-a împins să aleg un primer/bază strălucitoare. N-am mai încercat până acum, însă aceasta chiar îmi place.

LIP PENCIL MC -ROUGE

Un creion pentru conturarea buzelor foarte drăguț. Am ales o culoare în nuanță de roșu. Are o mină ușor cremăasă și se aplică destul de ușor.

HEADBAND

Chiar aveam nevoie de o astfel de bandană pentru cap. De fiecare dată când îmi aplicam mască pe ten trebuia să mă fac și prin păr. Acum am scăpat de această problemă. Mai sunt și haioasă cu aceste urechi jucăușe.

I’M IN LOVE INTENSIVE CALMING PINK MASK

Această mască roz am primit-o cadou în cea de-a doua cutiuță Pick N Dazzle. Încă nu am folosit-o, dar o am în plan pentru sâmbătă.

Acestea au fost produsele primite în Beauty Box Pick N Dazzle – Nr. 2

V-ar tenta o astfel de cutiuță cu produse cosmetice?

7 thoughts on “Beauty Box Pick N Dazzle – Nr. 2

  1. Îmi plac cutiile acestea cu produse de îngrijire pentru femei.
    Cine nu și le-ar dori…❤?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares