Materiale auxiliare pentru elevii de clasa a I-a

Cu toată nebunia momentului și statul acasă trebuie să le găsesc mereu copiilor activități. Pictăm, colorăm, ne jucăm diverse jocuri, dar păstrăm și o rutină cu activități de școală. În fiecare zi avem și 2-3 ore în care lucrăm atât la comunicare în limba română cât și la matematică și explorarea mediului. De la începutul anului școlar și până acum am achiziționat diverse caiete de lucru, culegeri și cărți de povești, de pe Libris.ro În situația actuală nu pot decât să mă bucur că am achiziționat materiale auxiliare pentru elevii de clasa a I-a. Astăzi vrea să vă prezint două dintre ele. Este vorba despre caietul elevului și o culegere -matematică și explorarea mediului.

Caietul elevului – matematică și explorarea mediului pentru clasa I

În luna februarie am achiziționat Caietul elevului – matematică și explorarea mediului de pe Libris.ro Ne-am bucurat de ea, bine, mai mult eu decât băiețelul, și am lucrat exerciții corelate cu materia de la școală. Pentru că mie îmi plac foarte mult cărțile îngrijite și mă doare sufletul să le văd cu colțuri îndoite sau măzgălite, de fiecare dată xeroxez pagina pe care trebuie să lucreze copilul. În modul ăsta cartea rămâne impecabilă și o pot păstra și pentru fetiță. În acest caiet se poate lucra direct exercițiile având spații și căsuțe special create. Acoperă întreagă materie școlară pentru clasa a I -a cu exerciții, probleme și jocuri interactive. O recomand cu drag!

Ce ne oferă caietul elevului?

 • conținut în concordanță cu programa școlară
 • suport de lucru bine structurat astfel încât elevul șă înțeleagă, să-și dezvolte modul de a rezolva sarcini de lucru diverse cu ușurință și plăcere
 • capitolele sunt ordonate gradual ca dificultate și sunt prezentate într-un mod clar și coerent
 • sarcinile de lucru îmbină armonios conținuturi teoretice cu activități practice și cu exemple din mediul înconjurător

Noua culegere: exerciții, probleme, jocuri – matematică și explorarea mediului

Noua culegere cu exerciții, probleme și jocuri pentru matematică și explorarea mediului am primit-o tot de la Libris.ro , dar la evenimentul Danube Bloggers Meet de luna trecută de la Galați. Pentru eveniment am avut bucuria și plăcerea să ne alegem cărțile dorite, eu mi-am ales o carte pentru mine Regina Roșie și pentru băiețel această culegere de exerciții. Cărțile de pe libris.ro sunt cele care îmi fac zilele mai frumoase.

Ce ne oferă noua culegere de matematică și explorarea mediului?

 • o mare varietate de exerciții, probleme și jocuri adecvate elevilor din clasa a I-a
 • conținut excelent pentru aprofundarea noțiunilor teoretice din manualul școlar
 • capitole structurate conform programei școlare
 • exerciții structurate pe grade de dificultate

Voi cum vă descurcați în această perioadă ? Reușiți să-i mențineți pe copilași la ritmul pe care l-ar fi avut, dacă mergeau la școală? Ce alte materiale auxiliare pentru elevii de clasa a I-a aveți în casă?

7 thoughts on “Materiale auxiliare pentru elevii de clasa a I-a

 1. Foarte utila pentru copiii !
  Când eram eu elevă, doar profesorii aveau culegeri.Acum e o gama atât de variată de materiale auxiliare….bani să ai să le cumperi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares