Ayumi – gama cu Lemn de Santal și Ylang Ylang pentru ten sensibil

Anul acesta am testat foarte multe produse cosmetice și încă mai am destule care își așteaptă rândul. Luna trecută am primit de la Biocart.eu un set cu 4 produse Ayumi – gama cu Lemn de Santal și Ylang Ylang pentru ten sensibil. Nu pot să spun că am un ten extrem de sensibil și mulțumită acestui fapt am posibilitatea să încerc diverse cosmetice fără ca el să aibă de suferit. De data asta m-am bucurat să testez produse special create pentru ten sensibil.

Ayumi – brand natural de îngrijire a pielii

Despre Ayumi aud pentru prima dată, însă acesta este un brand natural de îngrijire a pielii inspirat din tradițiile străvechi ale Ayurveda. Un brand holistic, produs cu pasiune în UK, Ayumi este certificat atât vegan-friendly (respectă principiile vegane) cât și cruelty free ( produse realizate fără testări pe animale). Pe lângă toate astea produsele Ayumi sunt testate dermatologic.

La Ayumi găsim 3 game complete pentru față ( exfoliant, gel de curățare, mască facială, cremă de față), șampon și produse pentru corp ( exfoliant pentru corp, gel de duș, loțiune de corp).

  • Gama Neem – este recomandată pentru tenul gras
  • Gama Lemn de Santal – este recomandată pentru ten sensibil
  • Gama Turmeric – este recomandată pentru ten normal-uscat

Ayumi – gama cu Lemn de Santal și Ylang Ylang

În colet am descoperit gama Lemn de Santal recomandată pentru un ten sensibil. O să vi le prezint pe fiecare în parte și o să vă dau detalii despre experiența mea cu ele. Le folosesc de trei săptămâni și sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute. Ordinea lor am zis să fie oarecum așa cum le folosesc în rutina mea de îngrijire a tenului. Sunt patru produse foarte bune și merită să le avem în casă.

Gel de curățare facială cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi

În ultimul an am învățat, că după demachierea cu apă micelară, trebuie să folosesc un gel de curățare pentru a îndepărata complet impuritățile de pe ten. Iar gelul de curățare facială cu Lemn de Santal și Ylang Ylang, Ayumi a fost bine venit. Este un gel delicat care curăță în profunzime fără să îndepărteze uleiurile prețioase ale pielii. Ingredientele naturale pe care le conține gelul de curățare îmbunătățește aspectul pielii și am observat un ten luminos, curat, strălucitor, catifelat și hidratat.

Eu îl folosesc atât dimineața cât și seara. Aplic gelul de curățare facială pe pielea umedă și masez cu mișcări circulare. Clătesc bine cu apă caldă și reiau încă o dată procesul de curățare pentru rezultate optime. Recipientul are o cantitate de 150 ml, destul de generoasă, ținând cont că se folosește puțin produs la o aplicare. Din câte observați este o aplicare destul de ușoară și sigur vă va plăcea să vă răsfățați zilnic tenul.

Cremă de față cu Lemn de Santal și Ylang Ylang, Ayumi

Crema de față o aplic întotdeauna după tonifierea tenului. Recapitulăm: demachiere cu apă micelară, curățarea tenului cu gel de curățare facială Ayumi, tonifierea tenului și apoi aplicarea cremei pentru hidratare. Nu știu ce pași urmați voi la îngrijirea tenului, însă eu pe aceștia îi urmez. Pe site o să găsiți descrierea oficială a cremei pentru față pentru a înțelege mai bine ce ingrediente conține și ce îmbunătățiri aduce tenului. Însă eu o să vă spun cum îmi pare mie și dacă sunt sau nu, mulțumită de folosirea ei.

De data asta am testat toate produsele în aceeași perioadă ca să văd exact rezultatele întregii game. Rezultatele sunt foarte mulțumitoare, iar crema de vis. Se absoarbe rapid în ten și după aceea nu se simte vreo peliculă grasă pe ten. După o zi intreagă cu multe activități, praf, impurități și produse de machiaj , seara pot să observ după demachiere că tenul arată destul de bine, frumos și hidratat. Însă tenul meu radiază cu adevărat dimineața, după ce întreaga noapte produsele Ayumi acționează fără alte ,,obstacole,, așa cum trebuie asupra lui.

Exfoliant facial cu Lemn de Santal și Ylang Ylang, Ayumi

Un alt pas obligatoriu în rutina de îngrijire este exfolierea tenului. Exfolierea nu se face zilnic, ci 1-2 ori pe săptămână, dar trebuie neapărat făcută. Vă spuneam că multă vreme am ignorat mulți pași din îngrijire doar pentru că aplicam o cremă. Eiii, da, tinerețe, dar ca să ne păstrăm tenul cât de cât precum la tinerețe trebuie să avem grijă de el din adolescență. Pentru exfoliere am încercat diverse produse din comerț, însă nu m-au mulțumit niciodată. Singura exfoliere mulțumitoare era masca cu albus de ou și șervețel de hârtie.

Spre surprinderea mea exfoliantul Ayumi este exact ce are nevoie tenul meu. Punctele negre au început treptat să dispară, porii s-au micșorat și tenul arată mult mai fresh. Se aplică foarte ușor, pe pielea umedă. O cantitate mică de produs se masează pe ten cu mișcări circulae, fără să frecați. Exfoliantul conține microparticule abrazive care vor curăța în profunzime tenul atunci când masăm ușor. NU trebuie să insistați foarte mult și NU trebuie să frecați. Dacă faceți asta nu o să reușiți decât să vă înnroșiți pielea.

Mască facială cu Lemn de Santal și Ylang Ylang, Ayumi

Această gamă Ayumi pe mine m-a lăsat fără cuvinte. Din prima clipă când le-am primit am fost curioasă să citesc pe site ce ingrediente conțin și ce beneficii aduce tenului meu. Unul după altul, produsele, m-au impresionat după fiecare utilizare. Masca facială cu lemn de santal si ylang ylang de asemenea m-a surprins plăcut. Foarte bogată în ingrediente prietenoase ( unt de shea, aloe vera, acid hialuronic, ulei de migdale, lemn de santal, ylang ylang, etc) , care de care cu mai multe beneficii uimitoare asupra pielii. Se aplică în cantitate generoasă pe tenul proaspăt curățat și se lasă să acționeze timp de 20 minute, apoi se clătește cu apă caldă din abundență. Se folosește 1- 2 ori pe săptămână.

Orice cititor poate comanda produsele cu o reducere de 20%, folosind codul FLAWLESS20, mulțumită parteneriatului dintre revista online Flawless.ro, www.biocart.eu și Lucruri privite de jos in sus.

11 thoughts on “Ayumi – gama cu Lemn de Santal și Ylang Ylang pentru ten sensibil

  1. Faptul că sunt naturale le face să fie cu un pas înainte în fața multor produse de pe piață!Chiar aș vrea să le încerc???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares