Smart Protection îți protejează telefonul

Încă o lună s-a dus din primăvară. Iată că a sosit luna Mai. Azi am fi petrecut cu toții la iabă verde, însă din păcate trebuie să stăm acasă. În timp ce eu scriu acest articol soțul pregătește un grătar cu mici și carne de pui. Petrecem și noi cum putem așa ca de 1 Mai. Norocul nostru în aceste vremuri sunt gadget-urile de ultimă generație care ne ajută să păstrăm legătura cu cei dragi, virtual. De aceea m-am gândit să vă vorbesc despre cum să vă protejați telefonul. De ce am ales telefonul? Simplu. Telefonul este gadget-ul pe care îl folosim zilnic și indiferent de cât de atenți suntem ni se poate întâmpla să-l scăpăm pe jos sau să-l lovim. Pentru a nu trebui să ne mai facem griji din această cauză trebuie să apelăm la folie de protecție de la Smart Protection.

De ani de zile folosesc folii de protecție de la ei și sunt muțumită. Țin minte că foliile de protecție de la Smart Protection le-am descoperit în urmă cu vreo 6 ani. Cu emoții am aplicat folia pe telefon, însă abia după ce am terminat mi-am dat seama că nu era greu deloc. Despre prima mea experiență puteți citi aici. Însă astăzi vreau să vă povestesc despre folia de protecție primită la Danube Bloggers Meet unde Smart Protection a fost unul dintre sponsori. Chiar mi-a picat la fix această folie pentru că vechea folie din sticlă era destul de ,,șifonată,, de la atâtea accidente.

Pachet Smart Protection

Pachetul de la Smart Protection a venit într-o cutiuță foarte șic din lemn în care am găsit:

 • folie de protecție
 • microfibră
 • card de instalare
 • smartspray
 • instrucțiuni de utilizare

De data asta nu am avut niciun fel de emoții la aplicarea foliei pentru că am căpătat experiență de-a lungul anilor. Am urmat instrucțiunile de utilizare și aplicarea foliei a ieșit perfectă. Ador această folie pentru că deși pare o folie clasică din plastic, NU este. Folia clasică SmartProtection este o folie foarte inteligentă care are avantajul de a-și autorepara zgârieturile și protejează extrem de bine împotriva șocurilor de la căzături. Spre deosebire de o foloie de sticlă care se ciobește această se păstrează în stare perfectă.

Ați încercat foliile de protecție de la Smart Protection? Pentru mai multe informații și noutăți îi găsiți pe pagina oficială de facebook Smart Protection și pe instagram Smart Protection Vi le recomand cu toată încrederea. Pe lângă folii pentru telefoane găsiți de asemenea și pentru alte gadget-uri.

9 thoughts on “Smart Protection îți protejează telefonul

 1. Și eu am folie de protecție + husa la telefon.
  E cel mai folosit gadget al timpurile noastre, și merită să avem grijă de el!

 2. Foarte bine punctat!Unii oameni nu cumpără folie pentru că spun că sunt atenți, dar atunci când își sparg ecranul își dau seama că s-au zgârcit degeaba?

 3. Nu folosesc folie de sticla pentru ca la cat de bleaga sunt, ar trebui sa o schimb saptamanal.
  Si nu sunt suficient de bogata, if you know what I mean. 😉

 4. Dupa ce am avut un accident cu vechiul telefon am inteles utilitatea unei folii pentru ecran si de atunci nu am mai renuntat la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares