Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette #2) de Tahereh Mafi


Genul fantasy m-a prins în mrejele sale și majoritatea cărților din biblioteca mea sunt de acest gen. Dacă înainte eram o mare iubitoare a genului romance, acum foarte rar mai citesc un roman de dragoste. Bineînțeles, că și în cărțile fantasy am întotdeauna și povești de dragoste. Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette #2) de Tahereh Mafi am citit-o luna trecută. Am primit-o de la Editura Corint și pot să spun că este foarte frumoasă. Este al doilea volum al seriei Atingerea Juliettei, primul fiind Spulberă-mă. Sper că cel de-al treilea volum va fi tradus cât mai repede pentru că sunt tare curioasă cum se va sfârși povestea Juliettei.

Atingerea Juliettei


Titlu: Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette #2)

Autor: Tahereh Mafi

Editura: Corint

Aparitie: 2019

Nr de pagini: 528

O găsiți pe Editura CorintJuliette este o adolescentă care are o atingere letală. De mică a fost ținută la distanță de cei dragi și de cei din comunitate. Niciodată nu a știut ce înseamnă să fii îmbrățișat și iubit. Adam este salvarea ei, dorința ei cea mai înfocată: este cel care o poate atinge fără să fie rănit.

După ce au ajuns la sediul Omega condus de Castle, viața Juliettei se schimbă. Aici locuiesc oamenii cu puteri speciale ca și ea. Însă ei au țeluri mult mai mari pentru viitor. Ei se antrenează și plănuiesc să se răzvrătească împotriva Restaurației.

Adaptarea Juliettei în acest sediu subteran este destul de greoaie, iar singurul ei sprijin este Adam. Însă din nefericire pentru ei, aici sunt reguli stricte și întâlnirile clandestine nu sunt permise. Kenji se dovedește a fi un om de bază în sediul Omega și bun prieten cu Castle, conducătorul sediului. Cu toate astea nu mereu poate trece peste cuvântul conducătorului.

Adam este unul dintre cei cu puteri speciale?

Adam se lasă ,,studiat,, pentru a afla motivul pentru care numai el o poate atinge pe Juliette. Pe parcurs lucruile o iau puțin razna și se vede nevoit să pună capăt relației cu Juliette. Asta îl termină, mai ales, fiindcă el chiar o iubește, dar viața îi este pusă în pericol alături de ea. Descoperirea făcută de Castle îi schimbă total viața.

Totodată i-am descoperit și fața umană a lui Warner. Dacă în primul volum dădea impresia de psihopat și obsedat, acum am descoperit o altă față a lui. Cu toate astea trădarea este în el, oare o va trăda pe Julliete? De ce este el în stare pentru a o cuceri și păstra numai pentru el?

Vor reuși cei trei să înțeleagă ce este în mintea diabolică a conducătorului Suprem, tatăl lui Warner? Cum îi va afecta noua descoperire a identității conducătorului? Cum îi va lega sau despărți acest lucru pe Adam, Juliette și Warner? Puteți afla toate astea citind Eliberează-mă vol. 2 al seriei Atingerea Juliettei de la Editura Corint.

Elibereaza-mă

Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette #2) de Tahereh Mafi

9 thoughts on “Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette #2) de Tahereh Mafi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares