Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai

În această perioadă dezinfectarea este esențială. La începutul apariției virusului Covid-19 am fost foarte stresată și îmi era teamă de orice ieșire. Am evitat foarte mult locurile aglomerate atunci când trebuia să ies și imediat cum ajungeam acasă mă dezinfectam pe mâini și hainele imediat puse la spălat. Treptat am început să mă liniștesc însă am păstrat cu strictețe spălatul pe mâini foaret des și dezinfectarea. La Danube Bloggers Meet unul dintre sponsori a fost Tea Tree, care ne-au oferit 4 produse pe bază de ulei de arbore de ceai. M-am bucurat foarte mult pentru că Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai sunt perfecte și pentru dezinfectare. Așadar, acestea au venit la fix pentru această perioadă atât de zbuciumată.

Goodiebag-ul Tea Tree – produse antibacteriene

Gel curățare antiseptic 2% Tea Tree

Cremă de masaj pentru picioare cu Tea Tree

Loțiune de îngrijire cu 4.99% Tea Tree

Cremă facială Tea Tree

Gel curățare antiseptic 2% Tea Tree

Gelul de curățare a fost primul produs pe care l-am testat. Pentru că produsele cu ulei de arbore de ceai sunt antibacteriene, antifungice și dezinfectante, am folsoit acest gel pentru spălatul mâinilor. Curăță eficient îndepărtând murdăria și bacteriile, dar în același timp menține un nivel optim de hidratare. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost mirosul puternic, dar acesta dispare după câteva minute de la folosire. Și cel mai important este că nu usucă deloc pielea.

Cremă facială Tea Tree

Crema facială cu tea tree este destinată tenului cu probleme acneice. Din fericire nu mai am probleme de genul acesta, așa că momentan nu am folosit-o. O păstrez pentru momentul în care voi avea nevoie de ea, pentru că mici coșuri îmi mai apar în unele perioade. Crema conține substanțe active ( ulei de macadamia, ulei de avocado, ulei de jojoba și vitamina E) care hrănesc pielea și o păstrează hidratată.

Loțiune de îngrijire cu 4.99% Tea Tree

Loțiunea de îngrijire cu ulei de arbore de ceai a devenit rapid favorita mea. O folosesc cu regularitate după epilat și spre mulțumirea mea nu am mai avut parte de iritații. Deși are mirosul puternic o suport cu stoicism pentru beneficiile aduse pielii mele. O protejează și o îngrijește foarte bine. Și soțul meu o folosește după bărbierit pentru a calma pielea și pentru a evita iritațiile după bărbierit. Suntem foarte mulțumiți și cu siguranță va fi nelipsită din casă.

Cremă de masaj pentru picioare cu Tea Tree

Crema pentru masaj este folosită cu regularitate de soț și de băiețel. Ei au probleme cu transpirația picioarelor și mulțumită acestei creme au reușit să nu mai aibă probleme. Mirosul neplăcut a dispărut. Pregătesc apă caldă și pun 10 picături de ulei de arbore de ceai. Trebui să stea cam 10 minute cu picioarele în apă, apoi să dea cu cremă. Sunt foarte fericită că acum reușim să ținem la distanță mirosul neplăcut al picioarelor.

În trecut am folosit și alte produse de la Tea Tree , dar și altele pe baza de ulei de arbore de ceai de la alte branduri. Pentru a fi la curent cu noutăți , promoții și informații îi puteți urmări pe instagram și pagina de facebook Tea Tree . Eu mă declar foarte mulțumită de aceste produse și vi le recomand cu drag. Cu siguranță nu o să regretați alegerea făcută.

Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai sunt perfecte și pentru dezinfectare.

Multă sănătate și sper să treacă pandemia-nebunia cât mai curând.

Să aveți o zi frumoasă!

20 thoughts on “Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai

 1. Sa le utilizați sănătoasă!
  În această perioadă este foarte important sa avem un gel dezinfectant pentru mâini, iar dacă acesta are ingrediente naturale ,cu atât mai bine.
  Ma tentează crema antiacneica și cea de picioare!
  Merci pentru recomandări!

 2. Eu am un ten destul de gras și cu tentă acneică, mă bucur că am descoperit acest produs.Și crema de picioare mi-a atras atenția , mama își dorește una eficientă..a încercat mai multe variante și încă nu am găsit una bună pentru ea.

 3. Și eu am mari bătăi de cap după epilare și mai ales când dau firele, ma scarpin parca am râie ???

 4. Nu am avut ocazia de-a încerca aceste produse, dar mă tenteaza cremă aceea facială să le folosești cu plăcere draga mea

 5. Nu am încercat nici un produs de la Tea Tree ,dar te cred că sunt bune ! Aș fi curioasă de crema facială să văd cum este pe viitor ! Să le folosești cu plăcere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares