Igiena orală cu produse Lacalut

Igiena orală este foarte importantă pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasă. Foarte multe persoane se confruntă cu probleme ale danturii și de cele mai multe ori sunt nevoite să apeleze la specialiști de la vârste destul de fragede. Pentru a evita astfel de probleme este necesară o igienă orală adecvată și riguroasă. Este astăzi vă vorbesc despre rutina mea de igienă orală cu produse Lacalut. De-a lungul timpului am încercat mai multe produse pentru igiena orală și în urmă cu doi ani am început să folosesc produsele Lacalut. De atunci le-am rămas fidelă și mi-am luat întreaga gamă de la ei, cu periuță de dinți, pastă de dinți și apă de gură.

Pasta de dinți Lacalut White & Repair

La recomandarea medicului stomatolog am început să folosesc pasta de dinți Lacalut White & Repair. Pe langă faptul că dinții mei căpătau o tentă galbenă ( din cauza țigărilor și a sucului Cola) uneori îmi și sângerau. Această pastă de dinți chiar mă ajută și de aceea o folosesc cu regularitate de 2 ori pe zi.

Pasta de dinți Lacalut White & Repair este destinată albirii delicate a dinților și păstrarea gingiilor sănătoase. Folosită cu regularitate pasta de dinți elimină eficient pigmentarea nedorită a dinților.

O mulțime de beneficii sunt aduse întregii guri când este folosită cu regularitate. Sângerarea gingiilor este oprită după numai câteva spălari, iar albirea dinților este vizibilă după câteva săptămâni. Pe lânga astea remineralizează și fortifică smalțul dentar și împrospătează respirația.


Periuța de dinți Lacalut

Pentru rezultate mulțumitoare trebuie să respectăm regulile de periaj corect. Foarte multă lume tinde să creadă că periajul se face stânga dreapta cu rapiditate și aia e. Nu, acesta metodă este greșită. Pe primul loc este alegerea unei periuțe de dinți potrivită. Periuța de dinți trebuie să fie flexibilă, să aibă perii moi și potrivită pentru problemele dentare de care suferă fiecare în parte. Sunt o mulțime de tipuri de periuțe de dinți, însă nu toate sunt pentru oricine.

Al doilea pas important pentru a avea un periaj corect este să învățăm exact periajul corect. Prima dată când am mers la cabinetul stomatolgic, stomatologul a avut grijă să-mi arate exact cum să periez dinții. Mi-ar fi greu să vă explic în cuvinte, pentru că mie mi s-a arătat pe un manechin. Ideea e că trebuie să începem cu partea de sus,întîi pe exterior apoi pe interior și periajul se face de sus în jos, nu frecare. Apoi prin frecare se realizează periajul molarilor și premolarilor. Și după ce termină cu partea superioară, reluăm acest periaj și la partea inferioară.

Drogherie pe Notino

În ultima perioadă mi-am făcut tot mai des cumpărăturile online din cauza acestui virus care nu vrea să ne lase în pace. În online am câteva magazine de încredere, iar printre preferatele mele se află și Notino. Spre bucuria și încântarea mea în ultima perioada la categoria drogherie am regăsit produse și pentru curățenie. Asta un adevărat atuu, pentru că așa am eliminat magazinul cu produse de curățenie și fac aici comanda de cele necesare. Cred că au gândit foarte bine acest aspect și nu pot decât să mă bucur. Voi știați că pe Notino găsim și astfel de produse?

1 thought on “Igiena orală cu produse Lacalut

  1. Tatăl meu o folosește zilnic și este mulțumit, el spune că a avut probleme cu sângerarea gingiei și acum spune că nu mai are.M-am spălat și eu de câteva ori, aștept să văd rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares