Sano – casă curată și parfumată

În ultimul timp v-am tot vorbit despre cosmetice, bijuterii, parfumuri și cărți. Astăzi schimb domeniul, o să vă povestesc despre produsele de curățenie Sano. Folosesc de câțiva buni produsele Sano, în special Sano Forte, care nu-mi lipsește niciodată din casă. Îmi este de mare ajutor la curățarea aragazului și oalelor. Dar nu despre el vă povestesc astăzi, ci despre odorizantul de cameră, spray-ul de mobilă și detergentul de podele Sano. Pentru mine noutatea a fost odorizantul de cameră pentru că pe celelalte le-am mai folosit. Sano – casă curată și parfumată, cu produse de calitate superioară. A fost o adevărată bucurie să aflu că Sano România este unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet, de la Galați.

Sano Floor Fresh, detergent pentru toate tipurile de pardoseli

Detergentul pentru pardoseli a devenit rapid preferatul meu, în urmă cu vreo 3 ani când l-am descoperit. De atunci am avut în permanență un bidonaș în casă. Bineînțeles, că m-am bucurat când am văzut că l-am primit în goodiebag-ul Sano.

Ceea ce îmi place la el cel mai mult este faptul că după ce se usucă nu rămăne pardoseala alunecoasă sau ușor lipicioasă. Din nefericire am întâlnit și astfel de produse. Nu vă mai spun că miroase foarte bine și parfumul se păstrează câteva ore bune.

Sano Furniture Cleaner, spray pentru mobilă

Când e vorba de șters praful și de protejarea mobilei din casă aleg Sano Furniture Cleaner, spray pentru mobilă. La acest spray iubesc faptul că reușește să îndepărteze cu succes urmele nesuferite de apă ( acea peliculă albă de calcar care rămâne de la apă când nu este ștearsă la timp). Utilizarea spray-ului este foarte ușoară și precisă. Cu acest produs curățarea și îngrijirea suprafețelor din lemn este o plăcere. Suprafețele rămân curate și își recapătă luciul natural.

Sano Perfume Collection în aroma Blue Blossom, odorizant de cameră

Odorizantul de cameră a fost un produs nou pentru mine. Nu l-am încercat până acum, însă îmi place tare mult. Are un parfum care plăcut, fresh și persistent. Reușește să reîmprospăteze aerul din cameră cu un singur puf. Pentru o rezistență mai îndelungată a parfumului în cameră dau câteva pufuri direct pe perdele. Nu pătează și lucrul acesta îmi place.

Sano Forte Plus

Cu ocazia asta vreau să vă arăt ce poate face Sano Forte Plus cu grăsimea întărită și arsurile de pe aragaz sau oale. Nu am reușit să scriu un articol despre acest produs, însă cu siguranță o voi face cât de curând pentru că merită aprecierile noastre, ale tuturor, la cât de bine își face treaba.

Sano – casă curată și parfumată

Voi folosiți produse Sano? Ce alte produse Sano de care sunteți mulțumiți îmi puteți recomanda?

26 thoughts on “Sano – casă curată și parfumată

 1. Să știi că sunt parfumate, ai dreptate.Au prețuri accesibile și sunt eficiente, eu optez mereu pentru produsele lor? Super tare că ai făcut și demonstrație!!

 2. Îți mulțumesc pentru recomandare.
  Din pacate nu am folosit aceste produse de curățenie ,dar sunt tentante.
  Să le folosești cu drag.
  Folosesc de la ei detergentul pudră pentru bebelușii,de când să născut fetiță mea, și e foarte bun!?

 3. Folosesc și eu numeroase produse de la Sano și toate îmi plac în egală măsură.
  Pentru Sano Forte Plus pot garanta și eu, este incredibil cât de repede îndepărtează chiar și grăsimile întărite.

 4. Folosesc de ceva timp produse de la Sano și sunt foarte mulțumită de ele ,imi plac mult și miroase super fain .

 5. Nu am incercat nicunul dintre produsele recomandate de tine. Dar avand in vedere ca trebuie sa imi refac stocul de produse de curatenie, cine stie poate voi alege ceva si de la Sano.

 6. Produsele de la Sano sunt foarte bune. Le folosesc de mult timp si le recomand cu drag. Intr-adevar nu le cunosc pe toate, de exemplul solutia pentru mobila.

 7. Nu imi lipsesc din casa aceste produse! Sunt efectiv de mare ajutor! Si eu tot de la Sano imi cumpar produse de curatenie, sunt cele mai bune!

  1. Și mie îmi plac produsele de la Sano, un pic mai scumpicele și mai greu de găsit prin magazinele din orașele mici… Dar chiar fac treaba… Îmi iau și eu Sano forte sa încerc pe tigai ??pana acum am obținut un rezultat super cu cola?

 8. Sano Forte Plus folosesc și eu pentru aragaz sau cuptor. Chiar și soțul îl folosește pt a curăța piesele de la mașină. ?E super bun, numai ca trebuie folosit cu mănuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares