Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă

Igiena intimă este esențială pentru menținerea sănătații și evitarea infecțiilor. Deși de multe ori am citit sau auzit că unele femei nu sunt adeptele produselor special create pentru igiena intimă, nu sunt de acord cu acest lucru. Să vă spun și de ce: avem nevoie de produsele pentru igiena intimă fiindcă acestea mențin pH-ul acid al zonei intime și ne feresc de multe probleme de sănătate. Din păcate acest subiect este încă unul tabu, la noi. De ce? Nu știu, pentru că este un subiect ca oricare altul din viața noastră. Informarea corectă este absolut necesară și trebuie pus accent și pe această rutină de îngijire a corpului. Astăzi vreau să vă vorbesc despre două noi produse Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă.

O să încerc pe cât posibil să vorbesc în termeni pe înțelesul tuturor despre o igienă corectă și despre produsele Intimohelp. Organismul uman după cum cred că ați sesizat de-a lungul anilor are puterea de a se autoapăra de diverse afecțiuni. Zona intimă are un strat natural de protecție de natură acidă, fiind înlocuită în mod regulat de „bacterii bune” care se regăsesc și în alte părți ale corpului uman. Lipsa sau excesul de igienă pot duce la disconfort sau afecțiuni care pe termen lung se pot agrava. Nu trebuie să cădem în extreme, ci doar să păstrăm o rutină normală de igienă, însă asta cu produse special create pentru această zonă.

Intimohelp: Emulsie hipoalergenică pentru igiena intimă

Așa cum vă spuneam și la început lipsa sau excesul igienei intime poate afecta stilul de viață și pot produce afecțiuni. Probabil multe dintre femei au impresia că și gelul de duș sau un săpun bio sunt porivite pentru această zonă. Nu, nu sunt indicate astfel de produse. Emulsia hipoalergenică Intimohelp este un produs special creat pentru îngrijirea zilnică a zonei intime, externe, a femeilor. Atenție mare!!! Se folosește numai extern, nu și intern. Asta e o altă greșeală pe care o fac multe femei, spălarea vaginală.

Emulsia Intimohelp cu formula sa bogată în ingrediente active curăță delicat zona intimă, fără a afecta bariera hidrolipică naturală. Totodată ajută la refacerea microflorei naturale și are efect calmant. Îngrijirea zonei intime este recomandată să se facă de două ori pe zi: dimineața și seara. Un alt altuu al acestui produs este faptul că poate fi utilizat de toate femeile, indiferent de vârstă. Nu are restricții nici în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, la menstruație sau menopauză.

Ce beneficii ne oferă utilizarea emulsiei hipoalergenice Intimohelp:

 • curăță delicat zona intimă și oferă prospețime
 • acidul lactic ajută la menținerea ph-ului fiziologic
 • apa de trandafir are efect calmant și antiseptic
 • hidrateza și protejează împotriva uscăciunii

Intimohelp: Șervețele umede pentru igiena intimă

Despre șervețelele umede vreau să vă spun că acestea se folosesc pentru reîmprospătarea zonei intime peste zi, atunci când călătorim sau în perioada menstruației. ATENȚIE!!! Acestea nu înlocuiesc rutina de îngrijire zilnică a igienei intime. Am auzit și cazuri în care unele femei sunt sigure că folosirea șervețelelor umede este suficientă și nu mai e nevoie de spălare. Este foarte greșit acest lucru.

Șervețelele umede curăță delicat și nu irită pielea. Mulțumită extractelor de Aloe Vera și D-Panthenol asigură o igienă optimă a zonei intime în orice împrejurare. Extractul de Aloe Vera are acțiune antiseptică, antiiritantă și hidratantă. Nu trebuie să vă afceți griji în privința utilizării lor pentru că sunt testate dermatologic și microbiologic. Nu conțin alcool, sunt cu pH fiziologic și hipoalergenice.

Intimohelp - produse pentru o igienă intimă corectă

Ce părere aveți despre produsele special create pentru igiena intimă? Cum tratați acest subiect? Știați de existența produselor Intimohelp?

Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă

20 thoughts on “Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă

 1. Mulțumim frumos pt articol foarte util, este foarte important sa avem grijă de noi de igiena noastră intimă, eu folosesc produse de la Avon dar am să cumpar si eu aceste produse

 2. Îmi place mult cum ai abordat acest subiect, cum ai explicat cum se folosesc aceste produse.Momentan folosesc alte mărci de produse de acest gen, dar să știi că m-ai făcut curioasă.Voiam să încerc șervețelele cu aloe vera , dar acum când citesc și despre emulsie îmi face și ea cu ochiul.Sper să găsesc niște mostre să văd cum se prezintă.

 3. Mulțumim pentru articol!
  E un subiect delicat care ar trebui abordat și în școli, ca tinerele să învețe despre ingrijirea adecvată pentru propriul corp.
  Produsele nu le-am folosit, dar orice recomandare și informații sunt binevenite. 👍
  Acum folosesc un gel intim și pe timpul zilei șervețele pentru igiena intimă.

 4. Nu am încercat aceste produse ,dar văd că sunt cam lăudate de mai multe persoane ,o să le încerc și eu pe viitor ,deocamdată folosesc de la Avon .

 5. Ma bucur ca se abordeaza si astfel de subiecte.
  Sa fiu sincera eu folosesc doar servetele intime. In rest la recomandarea doctorului ginecolog si din maternitate, apa si sapun.

 6. Nu stiam de existenta acestor produse dar igiena intima este extrem de importanta, si vara e mai multa nevoie de atentie si ingrijire. Multumesc pt info si articol!

 7. Si eu pun accent pe o igiena intima corecta. Imi place sa folosesc produse adecvate asa cum e si recomandarea ta. O sa inspectez mai indeaproape aceste produse. 😍😍

 8. Imi place subiectul l am citit cu atentie si mai ales prezentarea produselor ,eu le folosesc si chiar le recomand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares