Accesorii handmade by Ioana Fodor

Un nou articol din categoria fashion. Astăzi vreau să vă arăt câteva accesorii handmade by Ioana Fodor pe care le-am primit la evenimentul Danube Bloggers Meet. Din păcate, cu toată nebunia asta de virus, nu am avut ocazia să port niciunul dintre accesorii. Însă le-am păstrat cu mare grijă pentru a le avea la îndemână când se ivește vreo ocazie.

Uneori accesorizarea unei ținute îmi dă bătai de cap. Nu prea sunt genul pompos sau să ies în eviență cu ținute mai îndrăznețe. Am remarcat tot felul de outfit-uri, însă chiar nu m-ar prinde moda rochiței elegante cu adidași sau teniși. Și nici nu-mi plac astfel de ținute, chiar dacă sunt în mare trend.

Accesoriile handmade ale Ioanei Fodor le știu din mediul online de ceva vreme, însă nu am avut ocazia să le și port. M-am bucurat foarte tare când am aflat că o să ne fie sponsor și ne va oferi accesorii lucrate de ea. În punguța minunată a Ioanei am găsit două papione fundiță și o broșă vintage.

Accesorii handmade by Ioana Fodor?

Conceptul Accessories by Ioana Fodor a luat naștere din pasiunea Ioanei de a crea lucruri cu mânuțele ei. În luna martie s-au împlinit 3 ani de când acest concept a prins viață și a început să cucerească sute sau poate mii de persoane. O să descoperiți o mulțime de accesorii special create pentru a oferi oricărei ținute un plus de eleganță și stil.

Accesoriile pe care le creează Ioana sunt realizate astfel încât să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă. În funcție de fiecare dorință, moft sau necesitate, accesoriile sunt realziate astfel încât să fie purtate cu plăcere de fiecare dată de cumpărător.

Pe site o să găsiți papioane pentru bărbați, copii și pentru femei, cravate de bărbați și copii, broșe pentru femei, cercei, accesorii de păr atât pentru femei cât și pentru fetițe, etc Toate accesoriile sunt lucate multă dăruire, sârguință și pasiune.

2 papioane fundiță și o broșă în stil vintage

N-am mai purtat niciodată papion, însă recunsc că sunt tare încântată de cele două papioane primite de la Ioana Fodor. Imi amintesc de acele clame cu astfel de funde din copilăria mea. Încă n-am reuși să-mi creez o ținut care să scoată în evidență frumusețea acestor papioane. Dar parcă nu mă rabdă inima să nu vi le arăt. Sunt foarte frumoase și elegante.

Eu am primit un papion fundiță în nuanța mov deschis cu perluțe și un papion cu un print mai deosebit. Nu știu, dacă a fost așa un feeling al Ioanei sau pur și simplu norocul meu, dar mov deschis este una dintre culorile mele preferate. Așa că m-am bucurat când l-am descoperit în punguță.

Materialul este foarte fain, la papionul mov este mai finuț și moale, iar la celălalt este mai țeapăn, cred că este și apretat. Pot fi puratate la orice ținută, fie elegantă, fie casual. Oferă ținutelor un plus de culoare și stil.

Papioanele fundiță pot fi purtate de aseenea și ca accesoriu de păr. Fetița mea etse tare încântată de ele.

Broșa este așa un pic vintage, elegantă și cu un mesaj ce îți ridică moralul. Este perfectă pentru orice ținută. Se prinde cu o agrafă bine poziționată și fără probleme de rezistență.

O să revin cu siguranță cu un update când o să fac și poze cu acetse minunății handmade by Ioana Fodor. Vouă vă plac astfel de accesorii? Știați de Ioana Fodor? Pentru mai multe informații și poze urmăriți-o pe pagina de facebook Accessories by Ioana Fodor și pe Instagram.

15 thoughts on “Accesorii handmade by Ioana Fodor

  1. Abia aștept să văd cum îți vin😍Nici eu nu prea am purtat papioane , dar acestea sunt foarte frumos lucrate, aș face câteva ținute superbe.Eleganță și stil

  2. Am auzit de aceste accesorii tip funda în mediul online.
    Sunt foarte frumoase. Le-as purta la o bluză simpla pentru a le pune în evidență!
    Să le porți sănătoasă!❤🎀

  3. Sunt foarte frumoase aceste accesorii ,nu am purtat niciodată ,dar îmi plac mult ! Să le porți cu plăcere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares