Caiete de lucru și povești pentru vacanță

După toată nebunia cu orele online vacanța și-a intrat în drepturi. Spre surprinderea mea orele online s-au desfășurat foarte bine și piticii și-au însușit corect toate noțiunile predate. Eu sincer aveam emoții mari în privința acestor ore, dar după primele două zile m-am liniștit. Cu ocazia acestor ore online am avut ocazia să învăț și eu cum ar trebui să pun problemele și să explic pe înțelesul copilului atunci când lucrăm suplimentar .Chiar m-au ajutat aceste ore online și nu pot decât să mă bucur. Pentru că vacanța nu înseamnă numai joacă, am comandat câteva caiete de lucru de la Libris.ro

În decursul anului am achiziționat foarte multe caiete de lucru și culegeri de exerciții pentru clasa 1. Am lucrat cu piticul pentru a-și păstra și aprofunda noțiunile învățate la școală. Pe Libris am găsit mereu materiale auxiliare potrivite și la prețuri accesibile.


Comunicare în limba română – Clasa I – Caiet (Exersare. Aprofundare. Dezvoltare)


Caietul de comunicare în limba română pentru clasa a I-a este foarte util pentru a aprofunda noțiunile învățate la școală. Structura caietului este foarte bună și ușor de înțeles pentru pitic. Conține exerciții, jocuri educaționale și teste de evaluare. Mulțumită acestei structuri este asigurată consolidarea, aprofundarea cunoștințelor și dezvoltarea intelectuală a elevului.

Fiecare lecție este structurată prin imagini și zone speciale de învățare prin grafice/tabele/simboluri. Învățatul devine ușor și practic. Nu sunt lecții foarte încărcate, ci mai degrabă simple, dar în același timp perfecte pentru a putea lucra cu maximă seriozitate.


Caiet de lucru – Comunicare în limba română pentru clasa a I-a

Caietul de lucru – Comunicare în limba română pentru clasa a I-a este perfect pentru exersarea scrisului caligrafic. Caietul este structurat pe unități și fiecare cuprinde câte o literă. Pe fiecare pagină avem model cu litera și cuvintele noi învățate. De asemenea avem și imagini sau propoziții. Este foarte util și piticul lucrează cu drag. Singurul neajuns este faptul că hârtia absoarbe prea multă cerneală și de aceea a trebuit să renunțe la stilou și să scrie cu un pix cu gel.


Punguța cu doi bani. Carte de colorat – Ion Creangă


Cartea Punguța cu doi bani de Ion Creangă conține povestea, dar conține și imagini de colorat. Este o carte 2 în 1 ca să spun așa. Această carte este foarte utilă pentru că copilul poate exersa cu cititul dar se și poate relaxa colorând imaginile din poveste.

19 thoughts on “Caiete de lucru și povești pentru vacanță

  1. Din pacate orele online cred ca o sa continue si din toamna. Acuma trebuie profitat de vacanta, dar cu putina munca suplimentara! Vacanta placuta!

    1. Am avut si noi caietele de pe Libris.ro și sunt foarte faine. Acum intr-a 3 a Dragoș nu mai vrea sa vada nici unul cât e vacanță. Dar mai avem totusi o carte cu lecturi obligatorii de citit. ?

  2. E foarte important ca micutii sa aiba activitati de genul acesta si in vacanta de vara. Tin minte ca si eu am avut ounguta cu doi bani, atunci cand era mica??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares