Lenor – Perechea perfectă

Luna trecută, chiar pe 1 iunie, am primit kit-ul Lenor – Perechea perfectă de la BuzzStore și Lenor România. M-am bucurat foarte mult că am fost selectată să testez noul detergent predozat AllInOne PODS. Adevărul este că balsamul de rufe este preferatul familiei de multi, mulți ani, să tot fie numa vreo 13 ani de când sunt măritată plus din vremea studenției. Deci, da , sunt un adevărat fan Lenor. Eii, de data asta Lenor nu numai că a creat capsule cu detergent predozat, ci a creat Perechea perfectă dintre detergent și balsam.

Balsamul meu preferat are acum perechea perfectă pentru îngrijirea hainelor – noul Lenor detergent capsule AllInOne PODS. Dacă și tu iubești diminețile înmiresmate sau nopțile cu parfum de prospețime, acum le poți oferi hainelor tale și curățarea în profunzime de care au nevoie.


Pachetul de testare gratuita este foarte atractiv:

-1 cutie de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de cate 15 spalari Spring Awakening ,

-1 sticla de balsam 1l Lenor Spring Awakening (33 spalari),

– 1 cutie de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de cate 15 spalari Gold Orchid

– 1 sticla de balsam 0,55l Gold Orchid (18 spalari),

-10 capsule si pliante pentru prietenii mei

Vezi această postare pe Instagram

@the_buzzstore_ro @lenor_romania #buzzlenor

O postare distribuită de Paula Caraman (@lucruriprivitedejosinsus) pe

A trecut testul?

A trecut o lună de zile de când am început să folosesc noul detergent capsule Lenor, împreună cu perechea lui perfectă de balsam și sunt foarte mulțumită de ele. Este o bucurie că acum pot utiliza și detergent Lenor pentru că balsamul este preferatul meu de mulți, mulți ani.
Hainele rămân curate, moi, catifelate și cu parfum plăcut pentru câteva zile bune.

Pot să spun că îmi place foarte, foarte mult acest detergent și voi continua să-l folosesc de acum înainte. Nu mă pot hotărî asupra unui sortiment pentru că ambele miros foarte plăcut și persistă timp îndelungat. Așadar nu am decât să folosesc ambele sortimente, alternativ, astfel încât să mă pot bucura de ambele perechi perfecte. Daaa, a trecut testul cu brio. 🙂

Alături de mine 10 prietene au putut testa noul detergent capsule Lenor AllInOne PODS. Ele au primit câte o mostră cu capsula Lenor și au fost foarte încântate după ce au folosit-o. Printre vecinele mele sunt mai multe bătrânele și am zis că ar fi bine să le dau să testeze noul detergent capsule, pentru că le-ar fi mai ușor să îl folosească pe viitor. Bineînțeles, că au fost reticente în privința eficienței unei astfel de capsule, dar la final au fost extrem de încântate și mi-au mulțumit că le-am ajutat să descopere un detergent așa bun și ușor de folosit. Cu acest prilej eu și prietenele mele vă mulțumim pentru șansa de a testa acest minunat detergent de la Lenor.

Voi ați încercat noul detergent capsule AllInOne PODS Lenor? Care este perechea perfectă pentru voi?

1 thought on “Lenor – Perechea perfectă

  1. Nuu, dar mă bucur că ne-ai scris despre el.Sunt sigură că produsele Lenor sunt de calitate, noi folosim de la ei balsamul dar abia aștept să incerc și această formulă nouă🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares