Reduceri senzaționale pe Notino la început de toamnă

Toamna începe să-și intre treptat în drepturi. Vremea începe să fie capricioasă, însă orice zi este o bucurie. M-am bucurat la maxim de vara care a trecut, pentru că numeroasele restricții din primăvară m-au făcut să ratez multe momente importante. Nu vreau să ratez niciun moment nici din toamna aceasta. Trebuie să ne bucurăm de fiecare moment, de aceea profit mereu de reducerile de pe Notino. Reduceri senzaționale pe Notino la început de toamnă este puțin spus, pentru că sunt reduceri de până la 25% la numeroase branduri celebre. Fie că este vorba de parfumuri, produse de make-up sau îngrijirea corpului. Nu trebuie să ratați promoțiile începutului de toamnă.

Top 3 produse pe care o să le recumpăr

Ruj Maybelline SuperStat Matte Ink

În vara ce a trecut am descoperit rujul Maybelline SuperStay Matte Ink nuanța Pioneer. Acest ruj mat mi-a schimbat total impresia despre rujurile mate, pe care înainte nu prea le aveam la suflet. Culoarea este extrem de frumoasă, pigmentată și rezistă timp îndelungat fără a necesita retuș. Ei, și când spun că rezistă, chiar rezistă ore în șir, chiar de bei apă sau mănânci. Pe lângă faptul că rezistă și are o nuanță foarte pigmentată, îmi place și pentru că nu usucă buzele. Prețul este mai mult decât accesibil la cât de bun este. Recomand din toată inima.

Parfum Yves Saint Laurent Libre

Probabil ați realizat că aceste produse se află acum la reducere și de aceea o să profit să îmi reînoiesc stocurile 🙂 Până pe 13 septembrie 2020 produsele Yves Saint Laurent au reducere de 20%. Chiar este momentul să profitați și să încercați produsele acestui minunat brand. Parfumul Yves Saint Laurent Libre l-am descoperit tot în această vară după ce am testat o mostră de pe Notino. Ador acest parfum pentru că este foarte persistent și nu este extrem de dulce încât să fie insuportabil pe timpul verii. De fapt cred că este perfect de purtat în orice anotimp.

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow

Un alt produs de care am fost extrem de mulțumită este paleta de farduri de la Nyx Professional Makeup. Până în această vară nu am folosit nici o paleta de farduri de la ei, însă cea pe care mi-am achiziționat-o în iulie am folosit-o intens. Am câteva nuanțe care sunt pe terminare și trebuie neapărat să-mi iau alta. Este super bună și la un preț foooooarte accesibil. V-am povestit de ea aici. O recomand cu dragă inimă pentru că fardurile sunt pigmentate, nu sunt prăfoase și nu se adună în pliul pleoapei.

Reduceri senzaționale pe Notino la început de toamnă. Nu ratați ofertele!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares