Șarpe & porumbel de Shelby Mahurin

Am așteptat cu nerăbdare să ajungă și la mine această carte. Mi-au plăcut coperta și descrierea cărții încă de când am văzut promovarea la Editura Corint și CorinTeens. Dintotdeauna m-au fascinat cărțile cu vrăjitoare, însă Șarpe & porumbel mi-a întrecut așteptările. O poveste de dragoste fascinantă, unde bine și răul își schimbă sensul. Am avut parte de multe surprize pe parcursul cărții, am râs, am plâns,m-am enervat, am trecut prin numeroase stări, dar la final aș fi vrut să am și următorul volum pentru a afla ce peripeții îi așteaptă pe eroii mei.

CorinTeens a lansat odată cu Șarpe & porumbel de Shelby Mahurin și Casa de sare și amărăciuni de Erin A. Craig. Ambele cărți sunt minunate și merită citite. Le recomand din toată inima.

Titlu: Șarpe & porumbel

Autor: Shelby Mahurin

Editura: Corint

An apariție: 2020

Număr de pagini: 496


Șarpe & porumbel de Shelby Mahurin a reușit să mă atragă încă de la primele pagini. Autoarea m-a suprins prin realizarea unei lumi spectaculoase cu personaje puternice. Louise le Blanc își câștigă existența prin furturi de buzunar. Ea și-a părăsit clanul de vrăjitoare în urmă cu doi ani și s-a ascuns în Cesarine. Viața ei nu este una ușoară, dar reușește să supraviețuiască alături de prietena ei. Lou păstrează niște secrete teribile, iar viața ei este în permanență în pericol datorită faptului că este vrăjitoare. Însă, ea își ascunde cu pricepere originea și se ferește cu îndemânare de Vânătorii de vrăjitoare.

Cine este Louise le Blanc?

Probabil vă întrebați de ce Lou își ascunde originea de vrăjitoare și de ce există Vânătorii de vrăjitoare. Ei bine, în lumea creată de Shelby Mahurin vrăjitoarele sunt vânate și arse pe rug. Unele dintre ele sunt de-a dreptul malefice, însă sunt și vrăjitoare bune precum Lou, care nu-și doresc decât o viață liniștită. Dar datorită trecutului ei, Lou se vede nevoită să nu păstreze legătura cu clanul ei. Cu toate astea, un anumit inel străvechi o poate ajuta să nu cadă sub influența altor vrăjitoare și să fie imună la vrăji.

Căutarea acestui inel îi va schimba complet viața. Va fi nevoită să facă un compromis periculos. Va fi nevoită să se căsătorească cu Reid, un Vânător de vrăjitoare. Reid este dedicat slujbei lui și nu privește cu ochi buni această căsătorie forțată. Lucrurie vor degenera foarte mult pe parcursul cărții și cei doi vor fi puși în posturi periculoase. Nimic nu decurge cum se așteptă fiecare în sinea lui, iar până la urmă alegerile ce vor fi luate le vor schimba pentru totdeauna viețile.

Va reuși Lou să nu fie descoperită de clanul vrăjitoarelor?

De ce anume este viața ei pusă în pericol dacă se află cine este?

Cum va reacționa Reid când va afla adevărata identitate a tinerei lui soții?

12 thoughts on “Șarpe & porumbel de Shelby Mahurin

  1. M-a atras foarte mult această carte imediat cum i-am vazut coperta! E foarte frumoasa. Îmi place recenzia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares